neljapäev, 28. jaanuar 2010

Pöidlad pihku

See nädal on kulgenud ilma suuremate vahejuhtumiteta ja need, mis on olnud on olnud positiivsed. Näiteks oli eile Jutal juubel ja eesotsas pasunakooriga üllatasime teda teisipäeva südaööl kontserdiga tema ukse taga. Üllatus töötas väga hästi ja loodan, et naabrid ei pahandanud. Igaljuhul palju õnne ja tervist edaspidiseks.
Tänane volikogu läks ka suhteliselt tempokalt. Alustame terviseprofiili koostamist ja sellega seoses oleme korraldamas rahvaküsitlust, kust ootame võimalikult suurt osavõttu. Kinnitati maamaksumäärad, mis tähendab, et need ei muutunud võrreldes eelmise aastaga. Kinnitati arengukava muudatused. Esimese lugemise läbis ka vallaeelarve, mille maht on ligi 30 miljonit krooni. Vahepeal aga on selgunud veel mitmed asjaolud, nii et enne teist lugemist tuleb veel suur töö ära teha, et eelarve jälle tasakaalu saada. Päevakord on alati üleval ka nädala eelinfos, nii et külastage ka valla kodulehte.
Eelmisel nädalal toimunud hariduselu koosolekul sai muudetud vilistlaskogus otsustatut. Nimelt oldi ikkagi seda meelt, et kutsekoolile peaks olema eraldi üritus. Kuna olid inimesed olemas, kes sellega on nõus tegelema, siis saigi täna kutsekooli ürituse toimkond kokku. Teadmiseks ning levitamiseks kõigile, et kutsekooli kõik õpetajad, töötajad ja õpilased on oodatud oma kokkutulekule, mis toimub 11. juunil ehk päev enne suurt vilistlaste ja hariduselu pidu. Sellise lahendusega peaks olema rahul kõik osapooled ja kedagi pole kõrvale jäetud.
Aga milleks siis pöidlad pihku? Eks ikka selleks, et homme meie Järva-Jaani tantsutruppidel Koolitantsu festivali hästi läheks. Homset kava näeb siit. Eelmist aastat ületada on maru raske, sest tuldi ju terve Eesti parimateks, kuid ehk annab vähemalt korrata seda. Igaljuhul hoiame pöialt.
Aga töises mõttes toimub homme JOL-i üldkogu, kus arutluse alla tuleb nii JOL-i eelarve kui ka taaskord on kooskõlastamisele tulemas KOIT-kava ehk see kava, kust me taotleme raha lasteaia juurdeehituseks. Hetkel tundub, et kava on meie jaoks positiivne.
Üldiselt on töine rütm sisse kujunemas. Endiselt on oodatud igasugune tagasiside minu ja üldse valla tegevusele. Olgu see siis negatiivne või positiivne, sest siis me teame kas ajame õiget asja või saame midagi kuskil parandada.
Suhtlesin ka endise kutsekooli omanikuga. Kuna hetkel pole tal ideed, mis sellega kohe ette võtma hakata, siis on ta igasugusteks pakkumisteks valmis, nii et kellel ideid, tahtmist, ülearust raha ja energiat, siis saan teid kokku viia.
Homne JOL-i üldkogu toimub Valgehobusemäel ja plaanin pärast koosolekut oma selle aasta esimese lumelauahüppe ka ära teha. Ja et teada saada kuidas ma kaks aastat tagasi lumelauaga sõitsin, siis siinkohal väiksed mannetud stiilinäited ja lõpus ka väike mõttetera.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar