esmaspäev, 1. veebruar 2010

Sport massidesse

Märkamatult sai jaanuar läbi. Reedene päev möödus nagu plaanitud. Hommikupoole tänasime Randot tehtud töö eest ja soovisime edukat tuletõrjekarjääri jätku, mis võib juba varsti tõuke saada. JOL-i üldkogu möödus ka ilma suuremate tõrgeteta. KOIT- kava sai kooskõlastatud, JOL-i eelarve tulude pool sai selgeks, kuid kulude poolt hakatakse kolmapäevasel juhatuse koosolekul arutama. Osad vallad olid seisukohal, et nemad enne liikmemaksu ära ei maksa kui eelmise aasta võlgnikud on omad võlad likvideerinud, kuid J-Jaani vald on seda meelt, et ega see võlg neil ju kuhugi ei kao ja kui meie oleme suutelised oma osa ära maksma, siis seda me ka teeme. Muidu pärsime ka meie JOL-i tegevust. Lisaks vahetati välja PRIA 3.2 meetme komisjonis üks liige, kus nüüdsest on Rait Pihelgas, määrati esindajad vapimärgi nõukogusse ja mind määrati keskraamatukogu nõukogusse. Oma tegevusest andis ülevaate EMOL-i esindaja (Eesti Maaomavalitsuste Liit). Peale üldkogu sai Valgehobusemäel esimesed hüpped tehtud, mida üllatuslikult kajastas ka Järva Teataja ning kõikidele muretsejate lohutuseks ütlen, et kondid jäid terveks.
Jõudsin ka koolitantsule, kus meie kolm tantsurühma esinesid. Kõiki etteasteid on võimalik vaadata siit, siit ja siit. Tulemused saame teada 1. märtsiks. Aga vägev oli küll.
Laupäeval pidime jalgpallis taas kaotusekibedust tundma kui FC Fauna käest saime 8-12 tappa ning õhtul oli meil Jüride-Maridega edukas esinemine Kärus. Palamusel toimunud sangpommi Eesti meistrivõistlustelt toodi aga mitu kuldmedalit ja seekord suutis seda teha ka Saima, kes alistas oma igipõlise rivaali. Võime uhked olla meie sportlaste üle.
Täna oli esimene tööpäev Vootelel. Käisime nii koolis kui lasteaias koostööst rääkimas, et tulevikus ühiselt toredaid üritusi teha. Lähimad üritused on suusatamise võistlused, kuhu on kõik oodatud ja tahame taaselustada Vastlapäeva, kuhu on oodatud kõikide kollektiivide, ettevõtete, külade, sõprade jne võistkonnad. Täpsem ajakava ja koht on täpsustamisel. Aga võite juba vaimu valmis panna 16. veebruari õhtuks.
12-13. veebruar oleme kutsutud osalema R-Alliku talvemängudele ning selle meeskonna komplekteerimine samuti on käimas.
14. veebruaril läheme kõik kui üks pere Pitka matkale ja näitame, et ka meie oleme matkarahvas.
Kuupäevadest on veel paigas traditsioonilise sõudeergomeetrite võistluse toimumise aeg, mis on 28. veebruar.
Sel nädalal tulemas...
Homme kell 9.00 tähistame Tartu rahu 90. aastapäeva, mida austab ka maavanem Tiina Oraste. Peale lõunat saame kokku riigikogulaste Jaanus Marrandi ja Sven Mikseriga, kes viivad ennast meie valla eluga kurssi ja meie uurime, mis riigis toimub.
Kolmapäeval on taas Karinu külamajas vastuvõtt, kus seekord on peale minu ka arendus- ja rekreatsiooninõunik, spordi- ja noorsootöötaja ning OÜ Järva-Jaani Teenuse juhataja.
Peale lõunat aga läheb JOL-is tõsiseks eelarve aruteluks.
Eelmisel nädalal tuli huvitav sõnum haridusministrilt, kes ütles, et vägivaldset põhikooli ja gümnaasiumi lahutamist siiski ette ei võeta ja see tähendab seda, et esialgu on suurem paanika möödas, mis puudutab meie gümnaasiumi säilimist, kuid mis ei tähenda seda, et me ei tegeleks teiste lähikoolidega edasi, et meie kõigi võimekust ja positsiooni Eestis tõsta. Ja siit küsimus- mitme tasandilise lausega ma just hakkama sain ja kas see oli keeliselt üldse korrektne :)
Aga hää küll, aitab tänaseks. Neljapäeval jälle.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar