reede, 5. veebruar 2010

Kesköötund

Tänane sissekanne on tänu toredatele inimestele natuke viibinud, kuid seeeest tuleb see palju lühem ja sisutum :)
Teisipäevane Tartu rahu aastapäeva tähistamnine kulges väga hästi. Aitäh kõikidele osavõtjatele. Ka maavanemale jättis see hea mulje ja selle kohta on võimalik vaadata videkokkuvõtet ja silmata pile siit.
Kohtumine riigikogulaste Marrandi ja Mikseriga läks rahulikus vestlusvormis, kus arutluse all olid mitmed teemad alates haldusreformist kuni põllumeeste olukorrani. Selge on see et opositsiooni poliitikutel on oma nägemus asjadest. Tõdeti ka seda,et riigikogu valimised on ukse ees ja väga roosiline see neile ei paista ja võibolla peaksid mõned erakonnad mõtlema ühte heitmisele.
Kolmapäevasel Karinu koosolekul suurt erilist midagi ei küsitud. Hea meel oli aga tõdeda, et raamatukogu on ennast juba sisse sättinud ja mingil päeval peaks tegema ka nii öelda amaetliku avamise uutele ruumidele.
JOL-i juhatus oli huvitav. Oli tunda, et muutusi vajatakse ja anti ka teatud konkreetsed suunised kätte. Eks näis kas neid signaale võetakse tõsiselt või ei.
Tänane päev läks ka kiirelt kui olid mõned kokkusaamised enne lõunat ja peale lõunat käisin KENK-i sünnipäeval.
Homme toimub esimene gümnaasiumihariduse töörühma koosolek. Päris huvitav saab see olema ilmselt.
Tegelikult peaksin veel praegu ka ajalehe artikleid kirjutama, kuid loodan kiirele sulele, mis homme hommikul jooksma hakkab. Saame hakkama.
Kuulmiseni

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar