laupäev, 6. märts 2010

Lipp on kõrgel

Niisiis. Vabandused kõigepäält, et sisekanne siiski viibis arvatust kauem, kuid ehk andestate, sest eile õhtul olin tõesti rampväsinud.
Nädala esimene pool möödus töiselt. Kokku sai biopuhasti projekti meeskond ja pidulikkuseta anti üle projektdokumentatsioon, nii et varsti võib minna hankeks ja siis juba ka ehitamiseks.
Kolmapäeval käisime taas ISKE teemalisel seminaril. Maru keeruline asi ikka on välja mõeldud. Tugevamad IT vennad jäävad ka vahepeal kukalt sügama, aga ära peab tegema ja 15. mai on nüüd järgmise etapi tähtaeg. Üritame graafikus püsida. Kolmapäeva pealelõuna oli JOL-i infopäev, kuhu ma jõudsin küll hilinemisega, kuid miskit ikka sain teada. Sain teada näiteks, et on allkirjastamisel otsus, mille kohaselt saab KOIT kava taotlustesse teha muudatusi energia-säästlike meetmete kasutamiseks ja seda toetab Kliima-Energia Agentuur. Meil konkreetsemalt puudutab see lasteaia juurdeehitust.
Neljapäev-reede aga võtsid 21 omavalitsusjuhti mõõtu erinevatel aladel. Toimusid VII omavalitsusjuhtide talimängud. Kokku oli 11 ala ja neist 7 paremat läks arvesse. Mitmed alad jäävad mul küll kripeldama, sest hooletusest sai antud ära kõrge koht, kuid meelt see väga ei kurvasta, sest kokkuvõttes õnnestus mul see võistlus ikkagi ära võita. Ainsa alavõidu sain isamaalises fitnessis, kus tuli 30 sekundi jooksul teha kõhulihaseid ja kätekõverdusi, mul siis vastavalt 32 ja 40. Teise koha sain ujumises ja kabes ning stabiilseid 5-7 kohti oli ka mitu. Just ühtlane tase kõikidel aladel andis ilmselt väikse edu. Aitäh Värska vallale ja Spordiliidule JÕUD vägeva ürituse eest. Kohal oli ka Maaleht, kes sündmust kajastas ja väikest artiklit on juba võimalik vaadata siit. Mainimata ei saa jätta ka teisi järvamaa mehi, kes ka tulid kõrgetele kohtadele. Rait Amblast tuli kokkuvõttes viiendaks ning Jüri Imaverest neljandaks. Niiet võib öelda küll, et Järvamaa ja Järva-Jaani lipp on kõrgel. Aitäh ka taustajõududele :)
Nädalavahetuse tegevused on ka sportlik-kultuurilised. Täna lähen külastan KETT-i (Kesk-Eesti teatritrupp) esietendust Pilistveres- kell 19.00 mängitakse tükki "28 000 aakrit". Homme on kõik malehuvilised oodatud noortekeskusesse, kui kell 13.00 toimuvad valla meistrivõistlused. Homme kell 18.00 tehakse teatrit aga Järva-Jaani kultuurimaja lavalaudadel, kui teatrikuu raames tuleb külla Sääsküla rahvateater tükiga "Jäneda poiste pajatused". Kõik kohale!
Vahepeal on tulnud signaale, et võimla hinnad on liiga kalliks läinud. Nimelt on 10 korra kaart õpilastele/pensionäridele 75 krooni ja suurtele 125 krooni. See teeb ühe korra hinnaks 7.50 ja 12.50. Võrreldes varasemaga on tõepoolest hinnatõus tunda, sest said ju õpilased 25 krooni eest käia kasvõi iga päev võimlas, kuid ma usun, et kui inimesed kainelt kaaluvad seda ja võrdlevad meie hindu mõne teise spordiasutusega, siis näevad nad, et tegelikult on meil endiselt väga mõistlikud hinnad.
Esmaspäeval on üks ilus päev ja soovin juba ette ära kõikidele Järva-Jaani valla naistele- Kõige kaunimat naistepäeva teile!!!

3 kommentaari:

  1. Arto, PALJU ÕNNE! Lugesin just Maalehe uudist vallajuhtide talispordimeistrist. Elagu sport ja tegusad vallajuhid. Jaksu Sulle, Malle Kolnes

    VastaKustuta
  2. Tubli Arto.Jätka samas vaimus.Päikest☼.
    Riina

    VastaKustuta
  3. Näib, et taustajõud tegid ikka korraliku töö ära :) Augustis siis võistlen ka!

    VastaKustuta