reede, 25. juuni 2010

Kuidas kihelkonnapäevad läksid?

Minu arvates läksid päris hästi. Mõnel üritusel oleks võinud rohkem rahvast olla, kuid laias laastus läks kõik kenasti. Nüüd ootaks vallarahvalt tagasisidet. Selleks panen blogisse ülesse väikse hääletuse ning ootan selle postitusse kommentaaridesse ka teie arvamusi ning mõtteid ja märkusi. Kokkuvõttev töökoosolek toimub esmaspäeval. Siinkohal aga suured tänud kõikidele headele inimestele, kes üht või teistmoodi abiks olid päevade korraldamisel. Järva-Jaani kihelkond igaljuhul elab.
Teisipäevane päev möödus põhulava ehitamise tähe all. Siinkohal suured tänud Taavile ja Siimule, kes olid põhiabimehed koos kultuurimaja rahvaga. Sai päris omapärane see lava. Bänd oli akustikaga väga rahul.
Kahjuks juba on see osaliselt lahti võetud, sest sellisel kujul teda kaua hoida ei saa kuna vihm teeb oma töö.
Kihelkonna jaaniõhtu möödus kenasti. Rahvast oli, ilma oli, kollektiivid olid rõõmsad ning pidu kestis hommikuni.
Võidupüha tähistamine oli Peetris samuti kenasti ette valmistatud. Kiidusõnad Triinule siinkohal. Loodan, et biotiiki maandunud langevarjur ikka sinna tegelikult ei kukkunud. Presidendi tuli sai kenasti vastu võetud ja eile oli võimalik seda kõigil ausamba juurest ka saada.
Eilse päeva tähtsaim sündmus toimus kirikus, kus avati mälestustahvel vabadussõjas langenute nimedega. Jääme neile igavesti võlgu, kuid austamise kaudu saame seda natukenegi leevendada.
Õhtul külastasin Kuksema jaanituld. Hea meel on näha, et taas on üks kogukond elama hakanud ja korraldatakse oma rahvale üritusi. Igati kiiduväärt. Jõudu ja häid ideid neile.
Tänane päev oli rahulik. Taize palvus oli väga kenasti üles ehitatud ja laulud koos saadetega sobisid kirikusse hästi.
Õhtu lõppes muidugi jalgpalliga. Nii mängides kui vaadates.
Homne päev tuleb ilmselt jooksvate lahtiste otste sõlmimistega, sest järgmisest teisipäevast on plaanis puhkusele minna ning siis ei tahaks, et midagi õhku rippumna jääks. Lisaks on homme kõigil vallavara soetamise huvilistel võimalik kaubaga tutvuda. Kaup selline.
Laupäev-pühapäev peaksid oleme suisa puhkepäevad. Uskumatu, aga esialgu tõsi.
Kaunist vahepealalanud suve kõigile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar