esmaspäev, 7. juuni 2010

Tantsurahvas

Nädalavahetus kulges kaunis tantsurütmis.
Reedel liikumispeo peaproovile eelnenud üritused läksid samuti korda. Kooli aktusel sain teada, et sel aastal oli rekordarv viielisi õpilasi ja erinevaid kohti olümpiaadidelt ja võistlustelt toodi ka kamaluga. Tublid.
Ettevõtjate kohtumine vist oli meil planeeritud valele ajale, sest kohal oli meid alla kümne. Need, kes kohal olid said meie kihelkonna juurtega mehe käest kuulda euroga liitumise plussidest ja miinustest. Midagi väga uut ja põrutavat ei kuulnud.
Uute ilmakodanike vastuvõtt oli tore ja siiras. Noored emmed ja issid oli kenasti kohal ja juba natuke vanemad lapsed said neile esineda. Lõppes see ühise tordi söömisega.
Liikumispeo peaproov oli nagu peaproov ikka. Siginat saginat saal täis, kõik veel päris õlitatult ei jooksnud, aga samas said pealtvaatajad piisavalt hea pildi sellest, mis tulemas. Seevastu oli etendus laupäeval sedavõrra parem, mis lõppes suure pauguga. Eurovisiooniteemaline etendus pakkus nii glamuuri kui huumorit. Tagasiside on olnud ainult positiivne. Siinkohal tuletan meelde, et etenduse pealkiri oli "Et oleks päikest, mis saadaks maapeal nii suurt kui väikest". Ja minu meelest on meie valla päikeseks Ülle, kes panebki tantsima nii suure kui väikese. Et Sul ikka jätkuks indu, ideid ja jõudu.
Mõned natuke kehva kvaliteediga vieod on imbunud ka juutuubi. Kes otsib see leiab.
Pühapäevane spordipäev algas rohkearvulise publiku silme all kui Kasekoplis tuli meil alla vanduda Viljandi Kotkastele. Vaatamata suurele kaotusele olid fännid meiega lõpuni ja me oleme väga tänulikud selle üle. Loodame kahe nädala pärast oma vead parandada ja pakkuda ka ise ilusaid väravaid.
Ants Nurmekivi jooksul oli 37 võistlejat ja ka pealtvaatajaid oli kohale tulnud. Võistlejaid oli nii meilt kui mujalt, nii et ka selle ürituse võib lugeda kordaläinuks. Ants oli ka ise kohal ja juhatas võistluse sisse.
See nädal algas välkkoosolekuga ja jätkus esmaabi kursusega. Homme jätkub kursus, kuid vahepeal pean jõudma ka Järva Arengu Partnerite juhatuse koosolekule ja vallavalitsuse istungile.
Kolmapäeval on ennelõunal paar kohtumist ning pealelõunal kihutame Vodjale, et sealt ratastel Jaani tagasi kihutada. Seda siis juba mööda vana raudteetammi. Vaatame kas on vaja kuskil midagi teha või võibki juba sõitma hakata sel rajal.
Neljapäev on hetkel kalendris suhteliselt tühi, kuid ei hõiska enne neljapäeva.
Loodan, et kõik on valmistumas ka Hariduselu 325 ürituste tähistamiseks.
Lisaks teen viimase üleskutse annetada vabadussõjas langenute mälestustahvli tegemiseks, sest hetkel on kogutud vaid 2400 krooni vajaminevast 12000-st.
Tänane positiivne üllatus oli see, et Järva Teataja ja Kuma raadio nädala teo kandidaadiks on üles pandud ka meie spordiajaloo raamat. Kuigi Põhjaka mõis on vist praegu pikalt juhtimas, siis juba nimetamine sinna nimekirja näitab, et tegemist oli vallapiirest välja ulatuva sündmusega.
Kõikse kaunimat nädalit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar