neljapäev, 10. juuni 2010

Suurürituste eelpäev

Täna on neljapäev. Homme on reede.
Eile oli kolmapäev ja enne seda oli teisipäev. Teisipäev ja kolmapäev olid suhteliselt plaanipärased. Esmaabi kursuse läbisid 7 tublit meest ning loodetavasti toimub juba lähiajal ka praktiline õppus. Vallavalitsuses midagi pöörast ei otsustatud. Arengukava on läbivaatamisel, nii et kel soove ses osas siis 1. augustini on võimalik ettepanekuid teha.
Eile hommikul sain kokku Paide SRIKi esindajatega ja tutvustasin ideed, millest paar nädalata tagasi kirjutasin, et võiks ka J-Jaani teha säästva renoveerimise keskuse, kus siis oleks veel muud funktsioonid. Jaak Salmar ja Heli Aade olid väga positiivselt meelestatud, nii et suvel teeme ilmselt esimese hoogtöökoristuse ning ka koolitusi hakkame planeerima.
Eilne jalgrattamatk mööda vana raudteetammi oli vahva ning seda toredam, et läbimatuid lõike sisuliselt polnudki. Mõned kohad vajavad kohendamist, kuid suuremas osas täiesti bueno. Tegutseme edasi. Aitäh toredale reisiseltskonnale.
Tänane päev oli lihtsalt töine. Suuremaid kohtumisi ja koosolekuid polnud, kuid jooksvaid asju küll.
Homme on päeva esimene pool täis väärteomenetlust.
Kell 16.00 on kõik oodatud kihelkonnapäevade konverentsile, millele järgneb J-Jaani kutsekooli kokkutulek, kus lisaks rivistusele ja kõnele on ka kultuurilisi ülesandeid.
Laupäev on samuti hariduselu päralt ja läheb sellega ühes rütmis.
Pühapäeval läheme jalgpalluritega Elvasse kui samal ajal kõik teised meie sportlased esindavad meid Koerus Järva mängudel, kuhu ma peaks ka jõudma juhtide mitmevõistluse ajaks. Hoidkem pöialt.
Esmaspäeva hommikul saame kokku ühe potentsiaalse investoriga. Eks näis kuidas läheb.
Pealkirjas mainitud suursündmuste all mõtlesin ka täna õhtul avatud jalgpalli MM-i. Homme lähevad mängud lahti. Pubis Õlle 31 on lai ekraan kõiki vutisõpru ootamas ning külm õlu ja snäkid on ka juba valmis. Nii et mitteametlik jalkapubi on nüüdsest avatud. Ehk saame ajakava homme ka sinna seinale.
Lisaks muudele aegadele on pubi Õlle 31 avatud ka sel laupäeval kui toimub kooli kokkutulek ning rahvast rohkem liikumas. Nii et kui söögisoovi, siis teate kuhu minna. (See oli praegu reklaam, kuid kahjuks pole me Toivoga veel hinna suhtes kokkuleppele jõudnud. Läbirääkimised käivad :) )
Igaljuhul loodan, et tuleb kõikidele meeldejääv nädalavahetus ning kõik õnenstub kenasti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar