esmaspäev, 14. märts 2011

Kotkad lendama

Laupäeval toimunud Kaitseliidu külaskäik läks korda. Sai tutvuda nende tegevustega ning ka ise kätt, teadmisi ja osavust proovida. Laser-tiirus käisin ise ka ära ja 78 punni sajast tuli ära. Mitmed noored täitsid taotlusi, et hakata noorkotkaks ja kodutütreks. Ise täitsin ka kaitseliidu toetajaliikme avalduse ära, kuid ära ei saanud veel anda, sest seal ka tervisetõendit vaja. Ürituse kohta tehti ka artikkel jarva.ee-sse . Loodan, et nüüd ärkab Kaitseliidu tegevus ka meie mail üles.
Laupäeval siiski Paidesse jalgpallipäevakule ei jõudnud, kuid hea meel, et Paide Linnameeskond suutis eiteakuimitmekordse Eesti meistri käest viigi välja võita.
Pühapäeval tegime Türi jalgpallimeeskonnaga 1-1 viigi. Suutsin meie meeskonna esimesel poolajal ette viia, kuid peagi nad viigistasid. Sel aastal on huvitav jalgpallihooaeg tulemas, sest asume nüüd III liiga idatsoonis ehk enamus satsid on Tallinnast. Loodame kõikidele tugevalt vastu hakata. Taas loodame tugevale kodupubliku toele. Enne hooaja algust, mis on aprilli keskel, tahame teha ka väikese hooaega tutvustava ürituse, kuid mis vormis see täpselt tuleb, seda peagi kuulete. Kui praegu peaks mõni fänn või tulevane fänn lugema, siis on praegu õige aeg välja mõtlema hakata uusi ergutuslauseid. Lisaks võiksime tellida piisava hulga huviliste olemasolul fännisallid. Andke endast märku.
Saalihoki sõprusmäng meie ja R-Alliku naiste vahel oli ka vägev. Kuigi vastased olid osavad ja natuke paremad seekord, siis ei vähendanud see meie naiste ja tüdrukute mängulusti, vaid pigem suurendas seda. Lisaks suutsime ikkagi ühe värava ka lüüa. Kui nüüd natuke reeglitega harjutakse ning kaitsetöö ka selgeks saaks, siis võiks juba varsti võistlustele minna :) Kõrvaloleval pildil siis mängueelne rivistus.
Täna oli emakeelepäev, kuid andke mulle andeks kui minu tekst ei ole korrektne. Tihti on see taotluslik, vahel on lihtsalt kiire kirjutamisega ja eks vabandusi leiaks veel.
Täna toimus ka JAP-i juhatus, kus lõpuks projektide hindamistulemused kinnitati. Edu kõigile projektide elluviimisel.
Homme osalen Järvamaa kultuurinõukoja koosolekul ja õhtul on Järva KILB`i etapp kultuurimajas.
Kolmapäeval selgitame ja vaatame mis ühest ühisprojektist saab ning neljapäeval teen koostööd politseiga.
Selline tavaline, töine vallavanema nädal, vist. Eks näis, nädal on alles noor. Võib-olla neljapäeval räägin juba midagi muud.
Kuulmiseni.

1 kommentaar:

  1. Kolmas liiga täitsa jama - teine liiga Jaani ala.
    Kaks salli mulle paluks.
    Tanel

    VastaKustuta