teisipäev, 14. veebruar 2012

Parim väikevald

Laupäeval toimunud Järvamaa Talimängudelt suutsimegi tagasi tulla I kohaga ja seda väikeste valdade arvestuses. Parimad kohad tulid lauatennises (II koht) ning males ja kabes (mõlemad III kohad). Suusatamises oli meil päris suur meeskond väljas ja parima tulemuse eest hoolitses noor Braian Jullinen, kes tuli oma vanuserühmas teiseks. Aitäh Urmas Virvesele, kes aitas meeskonna komplekteerimisel ning kõikidele meeskonnaliikmetele, kes võitu oma panuse andsid. Järgmisel aastal on Võrus Eesti talimängud, nii et pangem vaim juba valmis. Võistluste protokollid on SIIN ning mõned pildid ja uudis SIIN. Rohkem pilte valla kodulehel.
Eile olin hommikul kodukontoris ning koostasin projekti kooli keemia-füüsika klassi renoveerimiseks. Peale lõunal oli JAP-i laiendatud juhatus, kus räägiti laekunud projektidest ning Leader Liidu moodustamist. Meie vallast on 4 projekti ja loodetavasti need ka toetuse leiavad.
Täna lähen peale lõunal Paidesse, kus on Järvamaa spordi arengukava arutelu ning õhtul toimub kultuurimaja Järva kilva Järva-Jaani voor.
Ahjaa, eile käisin Türil kultuuriklubis, kuhu kõik kultuuritegelased olid oodatud. Kuigi vist esimesel korral toimumise info kõigini ei jõudnud, loodan, et sellest saab selline mõnus koostegemise koht.
Õhtul arutasime ka järgmisel teisipäeval toimuvat vastlapäeva ja siit ka üleskutse. Teisipäeval kell 18.00 on 5-liikmelised täiskasvanute võistkonnad oodatud Laia tänava liumäe juurde. Kaasa võtta soome kelk, liulaskmisvahend ning hea tuju.
Homme osalen iga-aastasel valdade-linnade päevadel Tallinnas ning veel päris kindel pole kas osalen seal ühel või kahel päeval.
Eelinfoks pühapäeva kohta nii palju, et kel kuidagi endal pole võimalik Pitka matkale minna siis vallabuss läheb platsi pealt kell 9.30. Ise soovitan ning ise teen ka nii, et lähen kella 9.00-ks autoga Peetrisse ning sealt saame suurte masinatega Jalgsemale. Siis pole pärast ka kojusaamise probleemi.
Pitka raamatu esitlemise osas on nii, et kell 17.30 tuleb buss Karinu külamaja juurest ning 17.40 on platsi pealt minek Seliküla-Jalgsema külamajja. Kes nüüd küsib, et oot-oot, mis raamatu esitlus, siis neile info SIIT.
Kohtumiseni ning kaunist nädalat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar