esmaspäev, 26. märts 2012

Ase-esik

Teine tera kirjutada kohe kui tervis juba loob. Võib lustiga seda teha suisa.
Reedel toimus JOL-i üldkoosolek ning terviklikku kokkuvõtet sellest saab lugeda SIIT Ei tea kas seda saab edusammuks pidada, aga ehk natuke ikka, et mind valiti üksmeelselt JOL-i esimeseks aseesimeheks. Kaido Ivask on esimees kuni valimisteni ning koos Triinuga, kes on teine aseesimees, üritame talle toeks ja nõuks olla ning loodetavasti tekitame ka huvitavaid arenguid.
Laupäeval sai ringi rännatud ning ka bändi tehtud. Tasub juba laupäevast kevadrocki külastamist plaanima hakata, sest PD pakub omaltpoolt tuttnoid muusikat. Ajakava on nüüd SIIN üleval.
Pühapäeval käisime jalkameeskonnaga Paides sõprusturniiril ning kontosse positiivse poole pealt jäi viik Koeruga. Paide Kumakese käest, kes II liigas mängib, saime sauna ning Ambla käest, kes treener Viktor Metsa ja mitmete mängijate lisandumisega on sel aastal IV liiga favoriidid, saime ka sugeda. Sel pühapäeval veel sõprusmäng Imaverega ja juba hakkabki hooaeg peale.
Täna oli lisaks tavapärasele nõupidamisele ka koosolek Soome külaskäigu kohta. Mitte kultuurivahetuse vaid majandusteemaline visiit, kuhu läheme väiksema seltskonnaga. Idee siis tutvustada Järva-Jaanis investeerimise võimalusi ning konkreetsete objektide kaupa. Lisaks pakkuda meie tooteid seal ning leida võimalusi nende huvide esindamiseks siin. Täiendavalt veel turismipaketid ning natuke puudutame ka pääste-teemat. Saime üld-jooned paika ja loodetavasti on sest käigust tulu ning kui selles kasvõi üks idu idanema läheb, siis on asjal jumet. Suvise külaskäigu osas teadmiseks, et sel korral lähevad meid esindama Puhkpilliorkester koos Taveriga.
Täna pealelõunal oli JAP-i juhatus, kus kinnitasime 1., 3. ja 4. meetme projektid, mille tulemused pidid vähemalt kolmapäevaks saama üles JAP-i kodulehele. Peale juhatust toimus kohe ka üldkogu, kus kinnitasime aastaaruande, rääkisime Eesti Leader liidu loomisest, tegime väikse põhikirja muudatuse, pikendasime juhatuse liikmete volitusi ning vaatasime Paide valla paari projekti videokokkuvõtet.
Homme osalen maakonna spordiarengukava koostamisel Türil ning pealelõunal toimub I kvartali eakate sünnipäevalaste pidu päevakas. Palju õnne ka neile, kes tulla ei saa.
Kolmapäeval osalen koos Ilme ja Arletiga Tartus seminaril, kus räägitakse kohalike omavalitsuste veebilehtedest ning nende arendamisest. Ma muidu ei peakski seal osalema, aga korraldajad kutsusid mind eraldi sinna just selle pärast, mida ma praegu teen. Blogi. Eks näis, kas pean seal midagi kõnelema ka või...
Neljapäeval on volikogu istung ning selle päevakava on nädalakavas täitsa olemas. Seal muidugi muud kasulikku infot ka. Hoidke kodukal ikka silm peal. Praegu muidugi on see natuke aeglase allalaadimisega, kuid arendajad pidid sellega tegelema. Ehk varsti saab operatiivsemaks.
Muudest asjadest oli eelmisel nädalal hea lugu see kui mulle räägiti külajuttu, kus rahvas pidavat rääkima, et valda on taas uus tööline võetud. Pidavat iga päev tööle tulema, pargib vallamaja taha ning siis veedab ülejäänud päeva vallas. Päris hea lugu, arvestades seda, et tegelikult oli tegu ainult arhiveerimise firma mehega, kes tegi tellitud tööd. Kuid teadmatus paneb fantaasia kenasti tööle :)
Nii. Nüüd peaks aga midagi intrigeerivat välja mõtlema, sest lugejaskond on blogil langenud tavapärase 150 per päev peale. Kui JT "abiks" oli, siis kohe lugejaskond tõusis märgatavalt. Aga heaküll, las jääb järgmiseks korraks.
Kena nädalat ja rõemsat meelt

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar