esmaspäev, 19. märts 2012

Turist

Reedel sai kultuurimajas avatud näitus Järvamaa omavalitsuste 20-aastase ajaloo kohta ning kel vähegi aega, siis minge väiksesse saali seda vaatama. Päris põnevaid pilte on. Henn Sokk rääkis avamisel omavalitsuste kujunemisest läbi ajaloo ning kuulajad said päris palju huvitavaid asju teada.
Võllaste projekti tutvustamine läks ka kenasti. Asjahuvilised olid kohal ning üldiselt oldi valminud tööga rahul. Kui nüüd suudaks seda vaid ka ellu viia. Järk-järgult hakkame seda ellu viima ning usun, et järgmisel talvel saab seal juba huvitavam olema kui viimastel aastatel.
Laupäeval käisid Pärnu kolledži tudengid meie valla asju uurimas ning lisaks külastasid nad ka Paide Vallitorni. Hea tunne oli oma kodukooli rahvast võõrustada ja loodetavasti sünnib sellest midagi ägedat. Külaskäigust on uudis maas ka Pärnu kolledži kodulehel. Aitäh Heli Müristajale ning meie "salaagent" Kandelale :)
Pühapäeval käisime Tuvega kohtumas Karinu klaasikoja uue omanikuga, et rääkida sealsete klaasisulatusahjude tulevikust. Soovime need säilitada ning eksponeerida museaalidena, kuid sellega on muidugi nüüd kiire. Peame tegutsema, sest uus omanik tahab tempokalt seal elu sisse puhuda, mis on igati positiivne. Andsime ka märku võimalikust koostööst ja loodetavasti tuleb seal peagi veel positiivseid uudiseid, elame-näeme.
Eilse päeva parima uudise eest hoolitsesid taas meie tublid gümnasistid, kes jõudsidki Loodusetarga saates finaali. Finaal toimub 1. aprillil. Saab Kevadrockil neile veel õpetust jagada.
Täna oli meil koos JAP-i hindamiskomisjon. Tegime nii paikvaatlusi kui sisukaid vestlusi. Lõpuks saime ka pingerea paika, mis nüüd läheb ettepanekuna juhatusele. Eelmise esmaspäeva uudise kohta, kus rääkisin edukatest projektidest, saab täiendavat infot SIIT.
Homme on vallavalitsuse istung ning seal on oluliseimad punktid volikogu eelnõud. Oluline on nii eelarve menetlemise kord kui ka see, et alustame taas arengukava uuendamist. Viimase puhul loodame inimeste aktiivsele kaasarääkimisele.
Kolmapäeval-neljapäeval praegu midagi väga suurt ees vist polegi, kuid eks kabinetitööd on ka piisavalt.
Mis veel siis põnevat? Kogu aeg ongi selline põnev, et ei oska ise nähagi seda vahel.
Kui teil midagi põnevat on, siis andke märku või kirjutage valla lehte. Nüüdsest artiklid taas arendus@jjaani.ee aadressile.
Jõudu-jaksu kõigile

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar