neljapäev, 1. märts 2012

253.

Tänasest võib alla panna suvekummi, aga välja vaadates tundub, et see päris mõistlik mõte pole. Igaljuhul ise hoian veel naelad veel mõnda aega all, sest päeval küll on asfalt juba väljas ja märg, kuid hommikuks on kiilasjää kohal. Siin veebruari alguse suured külmad tegid mu isiklikule masinale ka kahju ja aku energiat enam ei salvestanud ning käivitada ei saanud ilma krokodillideta. Kindlasti mõned tähelepanelikud vallakodanikud märkasid ka, et sõitsin väljaspool tööaega töö-autoga ning üldiselt tekitaks see nurinat ja ma ise ei pea seda samuti õigeks. Seetõttu sellistel puhkudel ma täiendan kütusepaaki oma kuludest ja kaotan sellega enda jaoks moraalse küsimuse. Nüüd on oma masin taas korras ning mure lahendatud. Eelnev lõik oli rubriik- teadmiseks, sest teadmatus võib vahel palju segadust tekitada.
Teisipäeval hindasin JAP-i projekte ja muud väga eredat ei sündinud. Ahjaa, väike erk asi ikka oli. Nimelt tegite te lugejad rekordi ja lugejate arv ühes päevas ületas esmakordselt 400 piiri. Vägev.
Blogi käekäiguga on üks huvitav lugu veel see, et täna sain kutse Tartus toimuvale e-Riigi Akadeemia ja Siseministeeriumi poolt korraldatavel seminarile "Kohaliku omavalitsuse veebileht - kellele ja milleks?", kus soovitakse, et ma ka natuke oma tegevusest räägiksin või kogemusi jagaks. Mul ei ole selle vastu muidugi midagi, samas on huvitav, et seda on ka kaugemal märgatud.
Eilne volikogu istung läks suhteliselt kiiresti. Eelnõud olid kenasti ettevalmistatud ja ka eelarve võeti vastu ilma suurema diskussioonita, sest eeltööd on varem ära tehtud. Võrreldes esimese lugemisega muudeti ainult riigipoolseid numbreid. Eelarve on peagi kodulehel nähtav ning samuti raamatukogudes. Volikogu esimees Margu Vaas kehastus istungil ümber politseiametnikuks ning andis ülevaate 2011 aasta sündmuste kohta vallas. Hea meel on tõdeda, et kuritegevus on maakonna üks madalaimaid ning avastus protsent on samas väga kõrge. Loodame ja anname parima, et seda taset hoida või veelgi paremaks muuta.
Täna siis oli esimene tööpäev Arletil. Suur hunnik erinevaid dokumente ladusime lauale, kuid et mitte kohe ainult paberitega ära hirmutada, siis tegin talle ka valda tutvustava tiiru ning viisin põhiasjade ning arengutega kurssi. Tutvusime juba nii MTÜ esindajate kui ka all-asutustega, kuid eks sisse-elamine võtab veel aega. Samas see väga raske pole ka, sest paljusid juba tunneb varasemast ajast ning Järva-Jaani võõras koht talle pole.
Homme on mul Paide päev, kus toimub JOL-i erakorraline juhatus ja infopäev. Laupäeval tahaks osaleda E-Piim Spordihalli avamisel ja õhtul toimub esmakordselt auto-orienteerumine pimedas. Pühapäeval olen kutsutud Jaak Mae suusavõistlusele ning seal toimub ka omavalitsuse maskottide tuubivõistlus. Meil vallal küll konkreetset maskotti pole, aga ühe vahva kostüümiga ikka kohale läheme.
Pühapäeval toimub muide Karinul suusavõistlus, nii et kes eelmisel nädalal järvele ei jõudnud, on sinna oodatud ja need kes käisid, loomulikult ka. Perekond Selge on seda korraldamas ja algusaeg oli mu mälu järgi kell 12. Igas vanuses osalejad on oodatud.
Õues on mõnusat kevadelõhna juba muidu tunda ja eks see kevade-tunne hakkab vaikselt põue pugema. Mõnusat kevade tulekut teile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar