neljapäev, 5. aprill 2012

Laula kuis oskad

Pühapäeval on kõik kell 15.00 oodatud kultuurimajja, kus toimub järjekordne laulupäev lastele "Laula kuis oskad". Üles astub ligi 30 last. Minge kuulama. Kes tahavad aga hoopis midagi mehisemat, samas ikkagi meloodilist, peavad minema laupäeva õhtul Seliküla Jalgsema külamajja, kus kell 19.00 esineb Urmo Kütismaa. Kuni 16 aastastele on see tasuta ning vanematele 3 eurot.
Tulles tagasi sel nädalal toimunu juurde, siis teisipäeval ilmus AK kultuuriteadetes uudis klaasikoja kohta. Videoklipp asub SIIN, kuid praegusel hetkel veel huvi keegi üles pole näidanud. Tänane Järva Teataja oli täna kui Jaani Teataja, kus olid uudised nii Tuletõrjeseltsi kui tublide Loodustarkade kohta. Head uudised on head.
Teisipäeval oli meil naabervaldade juhtidega väike koosolek, kus arutasime hariduse teemat ning järgmisel teisipäeval saame juba suurema töörühmaga kokku. Hea meel on selle üle, et Koeru poliitiline soov on koostööks olemas ning tahe ühiselt edasi minna on olemas. Kes aga tänast Maalehte luges, siis võis taas välja lugeda nagu Koeru ei sooviks seda siiski teha. Seda siis läbi kooli direktori suu. Selle kohta võiks öelda, et pea ei kontrolli käe tegevust.
Eile sai esmakordselt osaletud JOL-i eestseisuses, kus panime paika järgmise nädala juhatuse päevakorra ning arutasime natuke Järvamaa infoportaali jarva.ee teemadel. Portaalis on uued tuuled puhumas, sest senine toimetaja Anu lõpetas ning uus on selekteerimisel. Kui kellelgi on häid mõtteid, et mida veel paremaks seal teha, siis võib mulle teada anda.
Kodulehtedega seoses lisasime täna uue lingi meie kodulehele. Nimelt kui enne oli võimalike investeerinugvõimaluste kohta info ainult siin blogis, siis nüüd läbi Google kaardirakenduse ka valla lehel. INVEST IN JÄRVA-JAANI on mõeldud välisinvestoritele, kes sooviksid siinkandis tegutsema hakata, kuid loomulikult ka Eesti ettevõtetele. Kaart on pidevalt täiendamisel, kuid hetkel on esmajärjekorras oluline suuremad objektid kirja saada, sest järgmisel nädalal läheme Kokkolasse, kus seda sama teemat läheme tutvustama.
Eile Karinul toimunud koosolek oli taas infoküllane ning otsus teha igakuine koosolek Karinu kandi rahvale oli väga õige, sest ka eile tuli jälle mitmeid teemasid üles, mida varem ei teadnud. Näiteks bussi ja rongiliikluse napp mitteühildumine, millele varem keegi eriti tähelepanu pole pööranud.
Karinu külamajas on ka huvitavaid tegevusi pidevalt ning näiteks pühapäeval kell 12 on kõik oodatud kevadepühi tähistama ning ühiselt mune värvima. Minge kindlasti.
Kes Võllastest on mööda sõitnud, siis on kindlasti märganud, et nii öelda metsaööd on käimas. Tegemist on suures osas parkmetsa korrastamisega ning suusaradade puhastamisega, mis jätkuvad veel tükk aega. Hea meel on selle üle, et tavakodanikud uurisid ja küsisid, et mis toimub, sest alati valla silmad igale poole ju ei jõua. Siit üleskutse, et alati kui midagi kahtlast silma jääb, siis andke teada, sest nagu targemad mehed on öelnud- ülereageerimine on parem kui üldse mitte reageerida.
Täna tegelesin järgmise nädala sõidu ettevalmistamisega, pildistasin objekte ning tegin powerpointi esitlust. Suhtlesin ka ettevõtete juhtidega, et Soome-visiidist parim võtta.
Laupäeval saan kell 11 vallamajas noorte ja noortejuhtidega kokku, et arutada nende tegemiste üle ning kuidas vald ja noored saaks koostööd teha. Kui on huvitatuid, siis tulge ka julgelt kohale.
Pühapäeval algab ametlik jalgpallihooaeg peale ning esimene vastane on JK Visadus. Keda rohkem meie tegemised huvitavad, siis liituge Facebookis FCF Järva-Jaani SK lehega. Meeskonnaga on sel aastal liitunud noored Karl Kanne, Andres Rõmmelgas ning Alex Bindevald. Hea kui on noori peale tulemas ning täna sattusin korra ka Viktor Metsa treeningut vaatama ja sain selles oma silmaga veenduda.
Vaadates uut nädalat, siis esmaspäeva hommikul saan varakult kokku E-Piima juhi Jaanus Murakasega ning veel on sel päeval JAP-i juhatus ja kohtumine Ambla vallavanemaga. Nädal algab kiirelt ja möödub ilmselt veel kiiremalt.
Seniks aga kauneid lihavõtteid ja hoidke mõned munad tervena ikka ka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar