teisipäev, 10. aprill 2012

Ülikiire nädal

See nädal läheb küll vist tõesti nii, et ei saa arugi kui juba uus peale tuleb. Kolm pühade päeva natuke uinutasid ka, ent siiski.
Taha vaadates, siis laupäevane noorte ümarlaud läks hästi. Noorteklubi noored said kooliga kokkuleppele, et tutvustavad oma tegemisi koolis ja et sedasi tuleks uusi ja ärksaid noori ühingu juurde. Mõtteid arendati ka noorte huvide kaardistamise osas ning neid paeluva vabaaja tegevuse leidmisel. Raske see teema on, sest internetiajastuga on raske võistelda, kuid üritama peab. Et seda paremini teha, siis katsume võimalikult palju noori kaasata ürituste korraldamisse ja lähim üritus ongi Jüriöö jooks, mille teist aastat järjest korraldab noorteklubi. Kindlasti soovime ka noorte häält kuulda arengukava uuendamise juures.
Pühapäeval algas jalkahooaeg ning seda positiivselt. Suutsime tugevnenud JK Visaduse vastu võidelda välja viigi 1-1, kuigi paar põhimeest olid meil erinevatel põhjustel ära.
Täna arutasime Jaanus Murakaga E-Piima võimalusi Kokkola kandis tegutsemiseks ning mõned mõtted said paberile pandud. Loodetavasti mingi tolk ikka tekib sellest. Kes täna piimaka poole vaatasid, siis nägid, et üle meierei kõrgus megasuur kraana. Nimelt tõsteti täna paika uus vaakumauruti, mis peaks oluliselt energiat kokku hoidma hakkama. Ehk saan homme mõned pildid ka kuhugi üles. Plaan oli seda täna teha, kuid kuna ettevalmistused olid sellel ettevõtmisel pikad, siis pidin õigel ajal juba uutel kohtumistel olema.
JAP-i juhatuses arutati täna 2013. aasta taotlusvooruga seonduvat ning suuri muudatusi sisse viima ei hakata, sest esiteks on rahasid poole vähem kui tava- aastatel ning mõttekam on muudatused teha koos uue strateegia tegemisega. Jooksvaid küsimusi oli veelgi.
Seejärel istusime Ambla vallavanemaga koos ning tegime ettevalmistusi homseks hariduse töörühma koosolekuks. Paaritunnise ühistööna valmis võimaliku Piibe gümnaasiumi sihtasutuse põhikirja projekt, mida on siis võimalik aluseks võtta ning muutma hakata.
Homne päev toobki siis selle töörühma koosoleku ning enne lõunat on ka vallavalitsuse istung, kus ühe olulisema punktina on Järvamaa arenguleppe muudatusettepanekute tegemine, mis edasi läheb volikokku.
Õhtul saame Kokkola visiidi meeskonnaga kokku ning paneme üksikasjad paika ja päev lõppeb Järva kilva hooaja viimase etapiga Aravetel.
Kolmapäeva hommikul läheme varakult Soome poole ning neljapäev on see päev kui hommikust õhtuni toimuvad erinevad kohtumised. Teel Kokkolasse läheme läbi ka Arctic Finland House`i näidiste platsilt, et saaks värskeid tooteid tutvustada läbi pildimaterjali. Lisaks on vallas toodevatavast plaanis tutvustada Kubja Ürdi toodangut.
Reede öösel peaks tagasi jõudma ja laupäeval olen juba Eesti Sangpommi meistrivõistluste avamisel, mis meie võimlas toimub. Info leiab SIIT. Tulge omadele kaasa elama.
Kui nüüd linki ei avanud, siis annan vihje, et valla kodukale tasub ikkagi minna, sest seal on mitu ürituste kuulutust veel lisaks ning ka üleskutse piltide saatmiseks Järva-Jaani valla raamatu koostamiseks. Eelmisel aastal ka juba kogusime, kuid tagasiside oli natuke nõrk. Usun, et pilte on ikka inimestel rohkem ja loodan, et olete lahkesti nõus neid jagama.
Homme avatakse Järva-Jaanis taas ka uus toitlustuskoht. Nimelt pubis Õlle 31 hakkab tegutsema OÜ Mahe Toit. Kaks toitlustuskohta kõrvuti on kliendile igati hea, kuid kas mõlemale kliente ka jagub, seda näitab aeg. Loodame, et konkurents on aus ning selle tulemusena tõuseb tase mõlemal nii kõrgele, et kliente jagub mõlemale. Kindlasti on asukoht hea just läbisõitjate suhtes ja turiste tasub juba varakult püüdma hakata. Edu igaljuhul mõlemile.
Selline nädal on tulemas ja loodetavasti on sellel ka mingi tulemus.
Päikselist nädalat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar