teisipäev, 12. juuni 2012

EM

Ja hakkaski peale. Jalgpalli Euroopa Meistrivõistlused. Katsun ikka jõudumööda vaadata, aga muud tegemised tahavad ka oma aja.
Nädalavahetusel sai siis käidud Järvamaa Poistekoori juubelikontserdil. Mõnus kontsert oli ja dirigendid on ikka meeletu töö ära teinud. Loodan, et jõud ei rauge ja ning ka uusi poisse tuleb juurde. Väike nupp üritusest oli ka jarva.ee-s.
Pühapäeval sai osaletud esimesel proovipäeval Kagaveres, kus suvel väike suveetendus tulemas on. 14-15. juulil võib väike kumüüdia seal aset leida.
Jalgpallilahing Tallinnas lõppes seekord 1-4 kaotusega, kuid seda enam loodame sel nädalal toetajaid näha Kasekoplis. Pühapäeval kell 12.00 ristame jalad JK Loo võistkonnaga.
Esmaspäev on ikka mõnus koosolekute päev. Täna oli nii, et algas kell 9 vallamaja koosolekuga. Siis oli kultuurimajas väike eelnõupidamine renoveerimise teemal. Kell 11 toimus hariduse töörühma koosolek, kus vaatasime üle volikogu otsuse eelnõu ning põhikirja. Praeguse seisuga kõik sujub ja juuni lõpuks peaks olema sihtasutus loodud, vähemalt otsused olemas asutamiseks. Edasi jätkus päev kultuurimaja renoveerimise esimese töökoosolekuga, kus olid kohal ka Riigi Kinnisvara AS esindaja, ehitajad ja järelvalve. Sai olulisemad punktid üle käidud, objekt üle vaadatud ning homme peaksid juba ka tellingud tulema hakkama. 28. september on tähtaeg, nii et päris kiirelt peab töö käima. Loodame, et sujub. Töödena on siis ette nähtud fassaadi soojustamine ning küttesüsteemi renoveerimine. Läheme üle maaküttele.
Napilt oli koosolek läbi saanud kui jätkasime Järvamaa külade päeva koosolekuga. Seal käisime rahalised asjad ning ka enamus sisulisi asju üle. 21. juuli suurürituse ettevalmistused lähevad plaanipäraselt. Töökoosolekuid on veel tulemas ja mõned küsimused vajavad veel lahendamist, kuid probleeme pole, esialgu.
Homme tegelen veel sihtasutuse eelnõu seletuskirjaga ning mõned muud jooksvad küsimused on üles kerkind. Üldiselt see nädal lähebki jooksvate teemade tähe all ja muid koosolekuid enne reedet ette näha pole. Siis toimub JOL-i üldkoosolek Albus.
Nüüdseks on üles saanud ka Järva-Jaani Avatud Noortekeskuse noortejuhendaja kuulutus. Levitage INFOT
Pange siis vaim valmis ka laupäevaks kui tulete Ants Nurmekivi jooks-kõnnile. Sport massidesse.
Edu ja kohtumiseni

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar