teisipäev, 19. juuni 2012

Lõpetamised

Reedel Valgehobusel toimunud JOL-i üldkoosolek läks vastuoludeta ning vastuvõetud otsuste kohta on võimalik infot saada SIIT.
Reedel katsusin ka sel aastal esimest korda Järva-Jaani järve vee ära ja ujumiseks oli ideaalne temperatuur. Sisse minna on pisut jahe, aga tempokalt ujudes väga hea.
Laupäeval toimunud Ants Nurmekivi jooks läks korda. Kokku jooksis erinevates vanuseklassides 40 jooksjat ning lisaks olid rajal ka kõndijad. Absoluutvõitjaks tuli Heiki Taal. Loodan peagi tulemused ka valla kodukale üles saada ning lisaks ka pilte. Aitäh Aili Vaaslile ja Kalle Pussile, kes aitasid korraldada. Järgmise jooksud juba Järve päeval 15. juulil ja sügisesel Tiina Idavainu jooksul.
Pühapäeval saime kodus JK Loo meeskonna käest 2-3 pähe. Meilt väravad Taavilt ja Siimult. Kuigi ilm ei tõotanud head, oli üle 70 fänni kohal. Aitüma ja kohtumiseni karikamängul 6. juuli õhtul.
Tänane päev hakkas peale kohtumisega võimaliku uue bussijuhiga, kellega suhtlen lähiajal veel täpemalt üle. Edasi jätkus päev tavapärase töönõupidamisega ning edasi sai jooksvaid küsimusi lahendatud. Peale lõunat oli Soome visiidi teemaline nõupidamine ja haridus-ja kultuurikomisjoni koosolek, kus oli põhiteemadeks valla arengukava ning sihtasutuse teema.
Õhtul toimus Karinul nais-ettevõtluse seminar ning hea meel oli seal näha üle 20 hakkaja naise, kellest peaaegu kõik olid J-Jaanist. Loodame, et mõni ettevõte saab sealt ka alguse. Põhiline on aga see, et kartus ettevõtlusega tegeleda kaob koos teadlikkuse tõusuga. Edu meie tublidele naistele ning soovitus neile, kes täna tulla ei saanud, siis lugege mu ühte eelmistest sissekannetest ning võtke ühendust Mariaga.
Homme toimub vallavalitsuse istung ning kell 14 toimub järjekordne eakate kvartali sünnipäevalaste õnnitlemine.
Kolmapäev läheb lõpupidude tähe all. Kell 16.00 lõpetab põhikooli ning 18.00 gümnaasiumi osa. Kultuurimaja küll on juba suures renoveerimistuhinas ja tellingud on üles pandud, kuid selle nädala üritused saavad ikka kenasti peetud.
Neljapäeval ongi kultuurimaja töökoosolek, kus saame ülevaate tööde graafikust ja valupunktidest.
Neljapäeva pealelõunal läheme ettevõtjatega külastama Ambla valda ning sealseid ettevõtteid. Eelkõige pakub huvi eelmisel nädalal avatud biogaasijaam. Ehk saame shnitti võtta.
Loodetavasti saame varsti veel positiivsete uudistega üllatada, kuid sellest siis kui 100% asi kindel.
Selline see nädal tuleb. Veel viimane kiire nädal enne suurt puhkuste perioodi. Järgmise nädala ma peaks juba puhkama natuke ja pikemalt saab seda teha alates juuli lõpust.
Kuulmiseni

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar