reede, 21. detsember 2012

HÄID PÜHI

Eile oli pikk päev Tallinnas ja sissekanne jäi taas reedesse. Tundub, et lugeja on suutnud maailmalõpu üle elada ning selle üle on ainult hea meel.

Teisipäeval toimunud vallavalitsuses sai kinnitatud uus OÜ Järva-Jaani Teenuse juhatuse liige, kelleks sai Andreas Sapas. Noor kohalik mees, kes on viimastel aastatel vedanud ka kohalikku noorteklubi ning õpib hetkel kõrgkoolis, saanud kogemusi välismaal töötades ning omab projektijuhtimise kogemusi, on kursis tehnika ning masinatega. Loodan, et valla tütarfirma saab uue arengutõuke ning loodame, et koostöö sujub hästi. Edu igaljuhul.

Täna saime hea uudise ka Keskkonna Investeeringute Keskusest, kust saab ligi miljoni eurose toetuse E-Piim oma katlamaja rekonstrueerimiseks. See peaks tähendama, et masuudiküttelt minnakse üle taastuvenergia peale, mis tähendab säästlikumat ning keskkonnasõbrlikumat tootmist.

Kolmapäevane kiire päev läks kenasti. Eakate kvartali sünnipäev, Spordiliidu juhatus, lasteaia jõulupidu.

Tänane päev oli jõulueelses meeleolus. Vallamajas käisid päkapikud ning õhtul oli kultuurimaja suuri ja väikseid päkapikke täis, kes  tantsisid, laulsid ning tegid muid vigureid. Kõige väiksemate laulurühm oli muidugi klass omaette, neid tahaks veel näha :)

Soovin kõigile rahulikke jõule, leidke aega enda ja pere jaoks ning olge rõõmsad ja vastutulelikud.

Kohtumiseni aastalõputrallil


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar