teisipäev, 18. detsember 2012

Maailmalõpu eel ja järel

Mõned päevad on jäänud 21. detsembrini, mil peaks osade inimeste arvamusel saabuma maailmalõpp. Telekas ja meedias räägitakse seda päris palju. Ise olen küll seda meelt, et nii lihtsalt see asi ikka ei lähe ning maailmalõpp jääb tulemata. Küll, aga olen seda meelt, et hädapärane ettevalmistus erijuhtudeks võiks kõigil tehtud olla. Eile lugesin, et Saaremaal teatud pered on juba viis päeva elektrita. Ka meil oli siin nädalapäevad tagasi elekter ära ja teatud varud võiks kõigil olemas olla. Nii puhta joogivee osas kui valgusallikad. 21. detsembril toimub meie valla jõulukontsert, nii et siis saab näha mis toimuma hakkab.
Nädalavahetus läks kiirelt, kuid õnneks mitte väga töiselt. Sai vahepeal puhatud ja mängitud ka niiöelda.

Sel nädalal olnud juba eelarve-ja majanduskomisjon ning ka enampakkumiste avamine, mille tulemused täna vallavalitsuses kinnitame. Kõikidele objektidele tulid pakkumised, nii et praegu tundub, et läks korda.
Täna vallavalitsuses ühe põhiteemana on kindlasti OÜ Järva-Jaani Teenuse uue juhi valimine ning selleks teeme ka kandideerinutega vestlused.

Homme on Paides väike nõupidamine omavalitsusjuhtide ja vallasekretäridega, et ühiselt lahendada uue avaliku teenistuse seaduse rakendamisega kaasnevaid probleeme. Peale seda on kvartali sünnipäeva pidu Päevakeskuses, seejärel Järvamaa Spordiliidu juhatuse koosolek ning Lasteaia jõulupidu.
Tahaks jõuda ka õhtul Paidesse tagasi, et näha Ambla ja Kalev/Cramo vastasseisu, kuid eks näis.

Neljapäeval kalendris töistest asjadest midagi kirjas pole, kuid ilmselt jõuab veel. Küll on õhtuses osas kirjas Aastalõputurniir Kalevi spordihallis, kust me FCF Järva-Jaani SK meeskonnaga osa plaanime võtta.
Reede on tulemas selline jõululisem, mis lõpeb vahva jõulukontserdiga.

Laupäeva ja pühapäeval on plaanis puhata maailmalõpust ning valmistuda jõuluajaks.

Olge vaprad ja pidage ikka pakases ja tuisus vastu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar