reede, 14. detsember 2012

Tänusõnad

Seoses eile toimunud kümnendivahetusega ja saabunud õnnitlustega on mul nüüd hea meel kõiki meelespidajaid tänada. Facebookis oli õnnitlusi täitsa mitu, sõnumeid ja kõnesid oli ka mitu ning ka külalisi sai päris mitmeid vastu võetud. Oli väga kaunis päev ja nüüd on jaksu ja jõudu uusi väljakutseid vastu võtta.

Muust nädalast rääkides, siis teisipäeval läks mälumäng väga hästi. Vaid üks punkt jäi lahutama meid kolmandast kohast. Dracula võistkonna küsimused kohe sobivad meile. Järgmine toimub uuel aastal R-Allikul. Tulemused SIIN.

Väätsa Prügilaga kohtumine läks ka meeldivas õhkkonnas. Teemaks oli siis jäätmejaam, mis Kase tänaval on lahti laupäeviti 10.00-13.00. Üks teemadest oli inimeste teadlikkuse tõstmine, et mis kraami üldse sinna tuua ning kuidas sorteerida.

Eile sai avatud ka kergliiklustee projekti järelvalve hange.  Praeguse seisuga tundub, et ka see on odavam kui alguses kartsime. Nüüd vaja vaid numbrid projekti sisse panna ning ära saata.

Täna kuulasime hariduse rahastamist ja tundub, et 2013. aastal veel kirvest ei käi, kuid 2014 on seda enam küsimärgiga. Eks näis ja võitleme edasi. Kurb on see, et meedias väljaöeldud 11% palgatõusu ei tähenda seda mitte kõigile, vaid see on kogu palgafondi suurenemine, kuid mõnele ei pruugi see üldse mingit tõusu kaasa tuua. Koolijuhtidele pannakse suur vastutus ja nende nahas ka olla ei tahaks.
Täna oli ka eakate jõulupidu, mis oli vahva. Kaua küll polnud seal, kuid emotsiooni sain kätte.

Homme vaja üht konverentsi modereerida ning pühapäeval on puhkepäev. Kel aega, siis minge Karinule käsitöölaadale kell 12.00.
Järgmine nädal ka kiire tulemas. Teenuse juhi kohale tuli kaks taotlust, nii et teisipäeval on täitsa valimist.

Ärge siis tuisul laske liiga teha ning näeme-kuuleme.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar