kolmapäev, 24. aprill 2013

Au veteranidele

Täna tähistati esimest korda Veteranide päeva, millega peetakse meeles ja tänatakse välismissioonidel osalenud Eesti sõdureid. Ma pole täpselt kursis kui palju meie  vallast neid on, kuid mõnda tean kindlasti ja suured tänud neile kõigi meie poolt.

Täna oli ka Jüripäev ning aset leidis traditsiooniline Jüriöö Jooks. Kuigi ilm oli suhteliselt kehva, siis oli keskväljakul masinaid ja rahvast siiski päris palju. Kokku osales üheksa kuueliikmelist võistkonda ehk kokku 54 jooksusõpra. Võitis spordipoistest koosnev võistkond Silorull, kellele järgnesid Bionic Transport Racing meeskond ning Jürid-Marid. Neist viimase avavahetus oli minu täita. Suured tänud abilistele, kes aitasid üritust korraldada ning politseile, kes aitas turvalisust tagada. Järgmine jooksuüritus juba Ants Nurmekivi jooks.

Eilne spordiliidu juhatus läks päris asjalikult. Tegime eelmisest aastast kokkuvõtteid ning sättisime selle aasta tegevusi ritta. Varsti tulemas ka üldkogu, nii et ka selleks oli vaja materjal läbi töötada. Lisaks vaatasime läbi stipendiumitaotlused. Tuletan meelde, et kogu maakonna spordiinfo on jarvasport.ee lehel

Täna oli vallavalitsuse istung ning seal täna väga pikk päevakord polnud. Igakuised sotsiaaltoetused, mõned maade riigile jätmised, ehitusload ja nipet-näpet veel. Nagu ikka.

Homme toimub JAP üldkogu Mäos ning peale seda läheme jalkameeskonnaga Loole jalkat mängima, kus me peame mängu, mis pidi eelmisel nädalal toimuma, kuid mis tänu jäisele väljakule ära jäi. Hoidke pöialt.

Neljapäeval tegeleme noorsootöö enesehindamise lõpetamisega, samuti toimub järjekordne vallavolikogu istung, mille päevakorda on võimalik näha valla kodulehelt nädalakava alt

Reedel-laupäeval toimub Järva-Jaanis Päästeliidu üldkogu ning katsun ka seal osaleda võimalikult palju. Tegemist siis vabatahtlikke komandosid ühendava organisatsiooniga. Näidatakse uusi seadmeid ning peetakse aru.

Selline pisike kanne seekord. Aga järgmisel korral....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar