neljapäev, 4. aprill 2013

Kurb aga tõsi

Kuigi teisipäevases sissekandes veel seda ei maininud, siis paraku on viimaste aegade kõige kurvem uudis see, et dr Kuhlberg on meie seast jäädavalt lahkunud. Arst, tervendaja ja hea inimene ehk Inimene suure algustähega. Mees, kes on abistanud sadu ja sadu inimesi, nende seas ka mina. Sügav ja siiras kaastunne lähedastele. Ärasaatmine toimub laupäeval kell 11 pastoraadist. Tema mälestamiseks soovime tulevikus rajada mälestuspingi.


Eile olime terve päeva Piibe maanteel ja tutvusime seal ääres olevate turismiettevõtjatega. Uskumatu, millest me kümneid ja kümneid kordi oleme mööda sõitnud. Kas olete käinud Rebala muuseumis, mis eksponeerib Eesti vanimat kivikalmet või kas olete käinud Aegviidus asuvas loodusmajas või Kivisaare ratsatalus jne. Ühesõnaga meie ümber on vaadata küll ja veel.

Tänane päev läks kodukontori tähe all, kuid päris mitmes asjad said aetud meili teel.

Homme toimub JOL-i üldkogu Imaveres ja selle kokkuvõttega on võimalik tutvuda järgmisel nädalal.

Kui siin hiljuti oli statistika, et mis on toimunud rahvastikuga esimeses kvartalis, siis tuli välja, et maakonnast on lahkunud selle ajaga 369 inimest. J-Jaani valla statistika on selline, et jaanuar oli +6, veebruar -4 ja märts -4 ehk kokku -2 inimest. Õnneks ei ole toimunud väga suurt Tallinnasse jooksu ning loodan, et seda ei tule ka. Märtsis oli näiteks rändesaldo nullis, kuid iive oli -4. Õnneks ikka on kuulda, et lapsi on sündimas.

Homme on õhtul kell 19.00 kultuurimajas kino Gambit, hää komöödia tundub olevat. Mingem. Muide meie pilet 1.60 on vist küll Eesti üks odavamaid, nii et peaks kõigile taskukohane olema.

Laupäeva õhtul kogunevad Järvamaa noortebändid ning superstaari Taavi koos Üdiga kultuurimajja, et pidada maha 7. Kevadrock. Infot esinejate kohta SIIT.

Pühapäeval siis koolitantsu finaal ja siiski-siiski teeme veel ühe sõprusmängu jalgpallis. Vastaseks Paide Linnameeskond II. Peaaegu oleks saanud Sergei Ratnikoviga rinda pista, piltlikult, kuid jääb seekord ära. Suuri nimesid võib sealt veel leiduda. Kel aega, siis kell 15.00 Tallinnas Männiku staadionil.

Järgmine nädal juba uued uudised. Ilusat nädalavahetust.

2 kommentaari:

  1. Tere Arto!Leidsin maakonna lehest Sinu nupukese Järva-Jaani kevadrocki kohta.Meie valla ja kogu vabariigi MAASOOLA Lembit Kuhlbergi nekroloogi aga mitte.

    VastaKustuta
  2. Tere Jaan.
    Tähelepanek täiesti õige ja ilmselt ka põhjendatud, kuid ise paraku pole selliste asjadega kokku puutunud ning ei teagi, kes sellega oleks pidanud otseselt tegelema. Loodan, et saame selle vähemalt järgmisesse valla lehte teha.
    Tänud märkuse eest
    Arto

    VastaKustuta