esmaspäev, 8. veebruar 2010

Kõik Pitka auks matkama!!!

Alustan taas monoloogi Sinuga hea lugeja, kes Sa mulle peaaegu kunagi ei vasta :)
Alustuseks võtan nagu ikka eelmised päevad kokku.
Reedel toimunud kolme valla kohtumisel gümnaasiumihariduse valdkonnas sai pandud paika konkreetsed eesmärgid. Meediast on läbi käinud, et Koerul on plaanis omale teha maaspordikeskus ja nii koosolek algaski küsimusega, et kas Koeru on ikka meie paadis või. Aga otsustasime siiski teha koostööd ja just sisulise koostöö mõttes. Esimesed tulemused peaks juba olema aprilliks käes.
Laupäev oli rahulik perega olemise päev, kuid see oli vaikus enne tormi.
Pühapäev algas juba varakult kui enne 10 olin vallamajas valmistumas perepäevaks, kus seekord oli rekordarv osavõtjaid ja see annab indu järgmiseid üritusi korraldada. Võitjaks tuli võistkond 3T. Seejärel jõudsin nibin-nabin suusatamise meistrivõistlustele, kus oli ka ligi kolmkümmend osavõtjat. Rohkem pilte näeb siit. See oli ka Vootele esimene üritus korraldada.
Hääl veel ei kõmise, kuid kõik sujus ilusti. Kõige rohkem tegid rõõmu kõige tillumad võistlejad, kes vaatamata suhteliselt pikale ja raskele rajale suutsid ilusti lõpetada. Aitäh kõigile osavõtjatele. Protokolli panen ka siia üles kui see valmis saab.
Siis kiirelt juba jalkat mängima Kiili, kus seekord tuli ilusa mänguga vastu võtta kaotus. Ja saigi nädal läbi.
Täna võib soovida õnne kahele juubilarile- Ülle Jäägerile ning Sven Selgele. Õnnitlused veelkord.
Töises mõttes oli ka põnev päev. Esiteks tuli hea uudis KIK-ilt, kes saatis lõpuks mitu kuud oodatud vastuse ära ja see tähendab seda, et ilmselt on kohe projekteerimine lõppemas ja võib ehitushankeid välja kuulutama hakata.
Teiseks oli kohtumine endise kutsekooli peahoone omanikuga. Kui kellelgi on häid mõtteid või ideid mida seal võiks teha või on ise huvitatud seal tegutsema, siis ollakse sellele kahe käega poolt. Isegi null-rendiga, peasi, et hoone saaks elu sisse. Endal on ka mõned mõtted tekkinud, kuid ilmselt märtsis võiks ühe suurema ajurünnaku teha ses osas ja miks mitte teha sellest suur vaba-ajakeskus või näiteks teatud väiksemate ettevõtete inkubaator. Pange mõtted liikuma head inimesed ja kel tahtmist ja ideid, siis andke julgelt teada.
Kolmandaks on realiseerumas idee, et Järva-Jaani vanad pildid saaks ka interneti keskkonda üles pandud. Sarnane süsteem on loodud juba Koeru vallas- www.vanadpildid.net Kuna sel aastal on tulemas kihelkonnapäevad, siis on selleks ajaks paslik see mõte ellu viia. Reedel on ses osas meil väike töökoosolek.
Neljandaks käisin tööautoga remondis, nimelt oli mingi plastikust jubin, mis kapotti avab, katki läinud, kuid mille korda tegemie läheks ca 900 kulli maksma, sest ainult seda väikest juppi saadaval ei ole ja peab suurema jubinaga koos ostma. Otsustasin esialgu, et teen selle ise korda ja hoian vallal raha kokku. Jupike traati, natuke loovust ja voilaa.
Nii, aga homme on vallavalitsuse istung ja kultuurinõukoja koosolek ja õhtul läheme Järva Kilbile mälumängu mängima.
Kolmapäev on Paide päev kui hommikupoole on KENK-i nõukogu ja pääle lõunat jätkame JOL-i juhatusega.
Neljapäeval üritame taas eelarve tasakaalu saada, sest vahepeal on mitmed numbrid täpsustuse saanud.
Aga tulles tagasi minu postituse pealkirja juurde, siis on kuni 10. veebruarini aega kirja panna ennast Pitka matkale. Infi saab siit. Ise osalen ka esimest korda ja kutsun teisigi julgelt seda retke ette võtma. Seltsis segasem ja mõnusam. Ja sõbrapäeva koos sõpradega matkates veeta- pole ju halb mõte.
Aga hetkel siis side lõpp.

2 kommentaari:

  1. Alati ei peagi vastama;)
    Rõõm on ka lihtsalt lugeda asjaliku inimese blogi;)

    Terv
    Mart

    VastaKustuta
  2. Ära muretse, mul on Su bloog järjehoidjaribal ja loen iga kord puuduvad komad kokku :D, no mingi paarkümmend tuleb ikka ära :))) Aga muidu, jätka samas vaimus!

    VastaKustuta