neljapäev, 20. mai 2010

Igav?

See nädal on kulgenud rahulikult. Mõned probleemid ja küsimused on saanud lahendused. Näiteks kooli juures roosas majas aastaid lekkinud kanalisatsioonitoru sai vahetatud ja Karinul kunagi ekslikult tagastatava maa sisse jäänud pumbajaama ost sai notaris ära tehtud.
Eile saime JOL-i infopäeval ülevaate sellest, mida uus PGS (Põhikooli ja Gümnaasiumi seadus) endaga kaasa toob. Väga trastilisi muutusi siiski ei toimu, minu meelest.
Täna käisin Karinul, kus Aivar Ruukel rääkis internetiturundusest. Sain mõned nipid teada ja sain ka oma kogemustest rääkida. Just blogimise osas.
Rannavalvureid on registreerunud 9 ja praegu käib koolituspäevade klapitamine ning loodetavasti saab varsti nendega alustada.
Homme hommikul on lühike vallavalitsuse istung. Seejärel lähen osalen Järvamaa noortepäeval osaluskohvikus, kust edasi lähen Paidesse, et saada algteadmisi väärteomenetlusest. Õhtul õnnitlen naabervallavanem Kalju Kertsmikku juubeli puhul.
Nagu eelmises postituses kirjutasin, siis nädalavahetus on jalgpalli täis. Tulge siis kõik pühapäeval meile kaasa elama. Täna üritasime Kasekoplit rullida, kuid masin sai liiga võimas valitud. Homme proovime natuke väiksemaga, ehk saab asja.
Laupäeval on kõik rattasõbrad oodatud Karinule, kus kell 12.00 algab rattapäev koos Lõvi Leoga. Lastele kindlasti väga vajalik ja kasulik.
Vaatasin natuke ka juuni-juuli nädalavahetusi pikemalt. Vaba päeva ei paista kuskilt. Kihelkonnapäevad ja jalgpall on sisustajateks, pluss veel muud üht-teist.
Loodan, et teil ka igav pole või kui on, siis kirjuta mis võiks teisiti olla.
Hyva ilta!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar