laupäev, 8. mai 2010

Keskööprogramm

Kell on paar minutit keskööst üle ja alustan kirjutamist.
Teisipäevane raudteetammi retk jäi halva ilma tõttu ära, kuid ära ta ei jää. Kolmapäev oli koosolekute maraton, mille ma edukalt läbisin. Viimane koosolek ehk vabatahtliku rannavalve koosolek läks ka üldiselt hästi. Kokku on hetkel kirjas 5 konkreetset inimest, kuid pikendasin registreerimist 15-nda maini. Nii, et kui hea lugeja tahab ise või teab kedagi, kes oleks ka hakkaja, siis kirjutage mulle meilile oma soovist.
Koostöökoolitus Toris läks hästi, aga väsitavalt. Esimene päev oli sisukam ja tulutoovam, sest rahvast oli rohkem. Kahjuks osade omavalitsusjuhtide jaoks pole omavaheline koostöö siiski prioriteet number üks ja sellest on paganama kahju. Tõsiseks teemaks oli ka eetika ja eetikakoodeksi rakendamine.
Muu infona niipalju, et tuli ära siseministeeriumi otsus, et lasteaia juurdeehituse projekt sai täisrahastuse ning nüüd hakkame tempokalt hanget välja kuulutama ja kui kõik läheb edukalt, siis võivad ehitustööd selle aasta sügis/talvel alata.
Soo tänaval liiklemisel tasub ettevaatlik olla, sest osa teest vajus sisse, kuna vesi siiski uhtus osa truubipealsest pinnasest minema. Remont peaks peagi algama.
Tänane emadepäeva kontsert oli vahva. Saal oli rahvast täis ja esinejad säravad. Kaunist saabuvat emadepäeva kõigile emadele. Isade ja väikelaste selle koosseisu debüüt sai ka tehtud. Tuli välja küll.
Homme on Paides järjekordne jalgpallikohtumine. Vigastused, eksamid ja muud põhjused on meie meeskonna sel korral suhteliselt hõredaks jätnud nii et võtan ise ka igaksjuhuks homme putsad kaasa. Äkki lähen ka platsile jalutama.
Pühapäeval siis emadepäev ja tasub minna Paidesse emadepäeva kontserdit vaatama, sest seal ka tore kava koos, kus J-Jaani esinejad taas püünel.
Hääd uudist võib lugeda naabrinaise Triinu blogist, kus ta kirjutab, et järjest tõenäolisem on, et J-Jaani ja Peetri vaheline tee saab sel aastal mustkatte alla. Jääme ootama.
Täna oli Järva Teataja kodukal üleval info vallavanemate palga kohta. Ma ei tea kuidas seda nüüd seal arvutati, kuid minu palk eelmisel aastal oli ikka sips suurem kui seal välja toodud. Seda nimetatakse statistikaks vist.
Ahjaa, teisipäeval toimus väike kündmine. Kes võimla juures on käind, siis näeb, et võimla tee ja raudtee vaheline ala on üles küntud. Sinna on plaanis rajada jalgpalliharjutusväljak ning ka lennuväli. Jah, te lugesite õigesti, J-Jaani saab omale lennuvälja. Küll mudellennukite jaoks, aga siiski. Platsi kündmise ja edasiste protsesside läbiviimise eest suured tänud Paistevälja ja Metstaguse Agro OÜ-le.
Toimetame rõõmsalt edasi.
Sissekandmine võttis täna aega 21 minutit.
Kaunist nädalavahetust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar