neljapäev, 14. aprill 2011

Künnipäev

Maa on pehme ja nii mõnelgi pool kindlasti läkski ader täna mulda. Head künnipäeva.
Tänases Järva Teatajas oli mitu J-Jaaniga seotud uudist. Paistevälja OÜ on ehitamas uut robotlauta, Järva-Jaani sangpomm elab jõudsalt ning majanumbrid saavad tänu entusiastide ja valla koostööle korda. Seda viimast teemat võtke tõsiselt, sest kunagi ei või teada, mil endal läheb abi vaja ja kui alevis on mitu ühe aadressiga kohta või see üldse majal puudub, siis on abi kohalejõudmine raskendatud.
Teisipäeval toimunud Järva Keskraamatukogu koosolek oli huvitav ses mõttes, et sain ka targemaks selle organisatsiooni olemusest. Kahju, et masu on seda pidevalt räsinud ning tegevust ja arengut pärssinud.
Järva Kilb lõppes edukalt. Jäime sel etapil jagama 3-4. kohta ja kokkuvõttes saime 6-nda koha. Harukordne olukord oli peale 5. küsimust kui juhtisime 9 punktiga.
Kokkuvõttes jäi sel aastal stabiilsusest puudu, kuid järgmisel aastal sooviks kokkuvõttes kindlasti kõrgemal olla. Viimase etapi ja kogu hooaja kokkuvõte asub SIIN. Aitäh Arletile ja Ants Käärmale, kes seda vankrit veavad. Kohtumiseni uuel hooajal.
Eile viisin Türi PRIA kontorisse sisse valla LEADER-i projektid ning ehk saab nendega peagi siis ka toimetama hakata.
Hoolekogu koosolekul oli põhiteemaks muidugi kooli tulevik. Eelmise nädala Eesti Ekspressis oli väga meelevaldne ja lahmiv artikkel gümnaasiumide tuleviku osas. Artikli tutvustus SIIN. Kes pole jõudnud veel vallalehte soetada, siis sealne artikkel ka jarva.ee portaalis. Külastage kindlasti ka kooli kodukat ning tutvuge õppesuundadega, mille järgi on võimalik õppima hakata juba sellest sügisest.
Täna käisin lasteaia töökoosolekul ja hea meel on tõdeda, et tööd sujuvad ning juba tehakse siseviimistlustöid. Loodan, et sujub lõpuni kenasti.
Homme on ettevõtjate ümarlaud, kus arutame koostöövõimalusi ning kuidas ühiselt J-Jaani valla elu edendada.
Homme õhtul läheme jalkameeskonnaga Loole, kus toimub teine liigamäng. Kes kaasa elama ei viitsi tulla, aga välja tahaks minna ning jalg kipub keerutama, siis homme õhtul on pubis rahvast hullutamas taas Jüri Homenja.
Laupäeval osaleme nooremate palluritega Paide Spring Cupil.
Pühapäeval on kõik tervisest hoolivad inimesed oodatud tervisepäevale. Kuulutus eelmises sissekandes.
Külastage kindlasti aadressi www.teemeara.ee ja pange enda vaim valmis 7. maiks, sest taas on talgupäev tulemas.
Varsti hakkame planeerima ka suvist Järve Päeva. Kel häid mõtteid on ja tahaks korraldamises kampa lüüa, siis andke teada.
Üleskutseid ja infot sai nüüd küll vist.
Kaunist aega

3 kommentaari:

  1. Kas vallas töökohti ka juurde tekib seoses gümnaasiumi ümberkorraldustega või lasteaias seoses juurdeehitusega ?

    VastaKustuta
  2. kes homme seal paides mängivad ?
    täna kaasa ei saa tulla?

    VastaKustuta
  3. Tublid ehitajad lasteaias. Korjavad enda järelt prahi ära. Kui majaesised suitsukonid ja prügi ka prügikasti jõuaksid, oleks suurepärane.

    VastaKustuta