reede, 22. juuli 2011

Kaunis puhkuseaeg...

... on paljudel, kuid minul veel mitte. Nädal veel ja saan minagi ehk natuke Eestimaal ringi tuuseldada ja akusid laadida. Seniks aga enam-vähem töisel lainel.
Teisipäeval sain kokku Pristise esindajatega, kellega praegu Järva-Jaani valla ettevõtjatel väga koostööd pole, kuid nad sooviksid seda kindlasti teha. Praegu siinkandis Skarabeusi pärusmaa. Eks näis mis tulevik toob, kuid turvakaamerate osas pakkumise võtan, sest 2-3 kaamera järgi on meil alevis tegelikult selge vajadus.
Teisipäeva õhtul käisime Tallinnas karikamängul ja üle pika aja saime võidurõõmu maitsta kui võitsime Tallinna Kalev juuniorit 4-1. Järgmisena Põlva Lootos vastaseks ja see juba 10. augustil.
Eile oligi töö juures suhteliselt rahulik. Peab tegelema ühe uue teega, sest Metsaraja talu on ellu ärganud ja peremees täie innuga renoveerimas. Tore. Teiseltpoolt on kurb, et sama küla teises otsas on paar maja taas müüki pandud. Ehk leiavad needki peagi omaniku. Lisaks on tekkinud alevis hea ettevõtluspind Valge poe näol. Lisaks tean, et väike ilusalong otsib Järva-Jaanis endale pinda ca 20 m2, nii et kel sobivat pinda pakkuda, siis andke teada mulle, viin teid kokku.
Eile käisime Taavi ja Ristoga esimest korda triatloni tegemas. See oli mu esimene triatlon, kuid läks üllatavalt hästi. Peale ujumist olin üldkokkuvõttes suisa 2. kohal, kuid rattasõidus kaotasin 4 kohta, sest riietevahetus ei olnud nii nobe ning ega ma enne pole üldse rattaga võistelnudki. Jooksmises suutsin kohta hoida. Ehk lõpuks oli eespool kolm veteran-meest ja kaks meest ning 10 mehe konkurentsis saavutasin kolmanda koha. Hea trenn oli. Taavi tuli 8. ja Risto ei suutnud noorte arvestuses oma ainsat konkurenti alistada ja tuli teiseks. Väga lahe oli ja katsun teinekordki taolisel võistlusel osaleda. Tegemist oli ettevalmistusega KOV juhtide mitmevõistluseks ning Tori Põrgu triatloniks, kus vennaga osaleme.
Täna oli vee-ja kanalisatsiooni koosolek taas. Kolm brigaadi müttavad ja sujub enamvähem tõrgeteta kui joonised vaid täpsed lõpuni oleks. Nimelt täna pandi taas olemasolevasse veetrassi sisse, sest joonisel oli see 2 m eemal. Juhtub ja õnneks inimesed on mõistvad.
Vallavara enampakkumisel osales vaid üks inimene ja seda korteri ostul. Õnne ja edu uuele tulevalsele korteriomanikule. Kahjuks autod seekord müüki ei läinudki. Ehk järgmine kord.
Vallavalitsuse istung oli suhteliselt lühike ja konkreetne. Põhiliselt oli sotsiaaltoetused ning jäätmetega seotud eelnõud.
Homme on esialgu vaikne reede, kuid kes teab mis selle kuumusega välja võib sulada.
Kuumusest ja rannast rääkides on heameel, et Päästeamet paigaldas meile järve äärde infotahvli, kus on vajalik info esmaabi kutsumiseks ning andmiseks. Lisaks ka päästerõngas. Lasime selle paigaldada Soo tänava poolse ujumisnurga juurde, sest seal tundub, et käib kõige rohkem inimesi. Kiidusõnad Päästekale ja loodame, et stend ikka püsib.
Homme õhtul kell 19.00 annab Hollandi tantsutrupp Europead`i raames etenduse vanatehnika varjupaigas ning nädalavahetusel on muidugi toimumas järjekordne suur-üritus- Vanaveokite kokkutulek. Laupäeval tehnika-näitus, õpitoad noortele, simman ning pühapäeval jätkub vanavara laada, isetegevuslaste etenduse ning Lauluga Maale lindistusega (algus kell 17.00). Viimasel on peaesinejaks Koit Toome.
Ise lähen pühapäeval veel lisaks Tallinnase jalgpalli mängima ning öökinno, kus näidatakse Järva-Jaani kinomuuseumist pärit filmi Discotantsija.
Esmaspäeva rutates, siis hommikupoole saame kokku Ambla Raidi ja Tõnis Kõivuga, kellega natuke haridusteemadel juttu puhuda. Muide Tõnis käis meie Tallinna mängu ka vaatamas ja suisa kirjutas sellest oma blogis. Eks näis mis saab ja kindlasti saab jutuajamisest tema blogis järgmine nädal lugeda, sest osaleb ta ju projektis, kus suisa iga päev peab blogima.
Mis seals ikka. Suvine aeg on minu blogilugejaskonna päevase keskmise arvu viinud 150 pealt natuke alla saja peale, kuid see ei morjenda mind. Kui kuus loetakse blogi ikka ca 3000 korda, siis oleks patt jätta kirjutamata.
Kõike hääd teile hinge

1 kommentaar:

  1. Üle 2 nädala möödas ja Karinu järve äärde ei ole liiv ikka jõudnud.
    PALUN TOOGE SEE LIIV KOHALE !

    VastaKustuta