reede, 1. juuli 2011

Päevane kanne

Eile õhtul jäi sissekanne tegemata, sest toimus üks istung, mis venis pikale.
Nädal kulgenud rahulikult, töises õhkkonnas. Teisipäeval saime kokku spordiseltskonnaga ning hea meel on tõdeda, et meie valda läheb järgmisel nädalal Rakverre esindama ligi 40 liikmeline meeskond. Alad, kus me võistleme on kergejõustik, meeste võrkpall, mälumäng, orienteerumine, rattakross ning köievedu. Lisaks esindavad meie sangpommimehed ja -naised maakonda. Loodame, et kõik läheb kenasti.
Eile toimunud vee-ja kanalisatsioonitrassi koosolek oli samuti töiselt asjalik. Praegu suuri probleeme tekkinud pole. Enim tekitavad muret vanad trassid, mis kipuvad puruks minema isegi siis, kui neile pihta ei minda. Eile oli taas selline juhus Pärna tänaval. Rahvale endiselt soovin kannatlikku meelt.
Volikogu istungil tutvustasid J-Jaani ja Aravete koolijuhid ühise gümnaasiumi projekti ning seda kus maal me sellega oleme. Läheme tööga edasi ja ühiselt pingutades ma usun, et saab hea asja. Lisaks tuleb arengukava muutmine avalikustamisele, nii et kes soovib valla arengus kaasa lüüa, siis see on hea võimalus seda teha. Eelnõu tuleb peagi avalikustamisele valla kodulehele, kuid käega saab katsuda vallamajas ja raamatukogudes. Olgem siis varmad kaasa rääkima, sest muidu pärast on jälle jutt, et tehakse kuskil salaja ja seljataga.
Täna on Järva Arengu Partnerite üldkogu ja nädalavahetusel osalen ka rõõmsalt noorte laulu-ja tantsupeol. Küll pealtvaatajana ning rongkäigus tähtsa näoga kõndijana.
Järgmisel nädalal peaks kirjade järgi puhkama, kuid eks näis kuidas see välja kukub, sest tulemas on need samad suvemängud, millest üleval juttu oli, lisaks soomlaste visiit ning Järve päeva korraldamine. Ju näeb.
Järgmisest nädalast rääkides. Esmaspäeval algab noorte töölaager ja järve korrastamise projekteerimine saab alguse. 5.juulil avatakse Mäo bussiterminal, kus samuti peaks kohal olema ja üldiselt pidi kehv ilm olema :)
Kaunist nädalavahetust ning kõikidele Hämarikele head nimepäeva.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar