neljapäev, 7. juuli 2011

Töine puhkus

Kuigi on ametlikult puhkuse nädal, siis välja see mul hästi pole kukkunud, sest teisipäeval oli Järve päevaga seoses koosolek ning eile soomlaste tulemisega ning täna Järvamaa laulu- ja tantsupeo komisjoni koosolek, kus analüüsiti kahte toimunud pidu. Üldiselt kõik kontrolli alla. Panen siia ka Järve päeva kuulutuse, sest tõotab tulla päris mitmekülgne üritus noortele, sest palju on võistlusi ning lisaks on tänu noorteklubi noortele kohal mitmed atraktsioonid.
Homme on see päev kui üle pikkade aastate lähevad Järva-Jaani sportlased Eestimaa suvemängudele. Ise katsun natuke võrkpallureid aidata ja mälumängus ajusid ragistada. Eks näis siis mis tulemused on, kuid juba osavõtt ise-enesest on minu meelest tubli edusamm.
Ja ega siin täna väga rohkem midagi polegi kirjutada. Ehitusprojektid sujuvad ja probleeme väga pole. Üldiselt sel aastal ikka väga tugev ehitamine käib: lasteaed, vee-ja kanalisatsiooni projekt, Orina mõis, Seliküla-Jalgsema külamaja, kooli arvutiklass, Karinu-Metsla tee pindamine, J-Jaani-Peetri tee lõik, lisaks projekteerimised Võllastel ja järve ääres, kultuurimaja ja koolimaja energiasäästu programmid ka lisaks tulemas. Kui nii loetlema hakata siis on ikka päris kena nimekiri. Loodetavasti see jätkub ka järgmisel aastal.
Hoidkem siis nädalavahetuseks pöialt ja kuuleme esmaspäeval.

3 kommentaari:

  1. Tere,
    kas keegi tark oskab öelda, millal saab J-Jaani Seidla tee ükskord ometi musta katte ?
    Kusagil räägiti, et veel sel aastal.Kas sel jutul on ka tõsi taga?

    VastaKustuta
  2. Ma hoian ka selle tee mustale kattele pöialt.

    VastaKustuta
  3. Kas Karinu järve äärde jõuab liiv enne rannahooaja lõppu ?

    VastaKustuta