esmaspäev, 25. juuli 2011

Rõõm ja mure käsikäes

Reedel käisime lasteaias kohtumas mänguväljaku ehitajatega ja peagi hakkavad mänguväljaku atraktsioonid ka kerkima. Kuigi ehitajal on ehitajatega väiksed probleemid, siis sel nädalal peaks saama suurema osa torutöödest tehtud ja järgmisel nädalal võivad juba lapsed taas lasteaias käima hakata, kuigi jah alguses on natuke ebamugavusi. Aga lõpptulemus peaks kõiki rõõmustama. Loodan lähiajal ka kontori juures asuva mänguväljaku liumäe osas lahenduse leida.
Rõõm on sellest, et nädalavahetus läks Järva-Jaanis ürituste mõttes korda. Vanaveokite kokkutulek ja Lauluga maale lindistus olid väga rahvarohked ning siinkohal suured kiidusõnad Tuvele ning tema häädele sõpradele, kes seda asja vedasid. Veokite sõidul olime perega Lonni peal ning tegime peaaegu terve marsruudi kaasa, kuid Artur siiski rongkäiku alevis ei jõudnud ära oodata.
Lauluga maale saadet näeb 13. augustil. Kahjuks ise osa võtta ei saanud, kuid sain osa teisest rõõmust. Nimelt võitsime Tallinnas JK Visaduse meeskonda 4-1 ning tõusime turniiritabelis kaks kohta ja oleme nüüd 9ndal kohal. Selleks pühapäevaks pange ka vaim juba valmis, sest kell 12.00 kohtume Baltika Keskerakonnaga ning neile on vaja näidata kuidas meil siin asju aetakse.
Muret aga tekitas nädalavahetusel kiirelt üle käinud torm, mis 3. surnuaias tegi väga suurt pahandust ja mujal suurt pahandust ning mille likvideerimine võtab nüüd jupp aega aega. Loodusel on ikka vägev võim küll.
Täna käisingi kahjustusi üle vaatamas ja samal ajal vaatasin kuidas ehitusprojektid sujuvad. Jalgsema-Seliküla külamajas hakati täna põranda katet paigaldama ja üldiselt ollakse lõpusirgel. Paistevälja robotlüpislauda ehitusel käis ka vilgas tegevus.
Täna kohtusin ka riigikoguliikme Tõnis Kõivuga, kellega arutasime päris mitmetel teemadel, kuid pearõhk oli hariduse tulevikul. Usun, et meie gümnaasiumil koos Aravetega on tulevikku küll, kuid peame kõvasti vaeva nägema ja tegema nii, et meie vaeva nähakse ka kaugemal kui Järva-Jaani ja Ambla vald ja siia tullakse haridust nõutama ka kaugemalt.
Homme aitan puhkavatel kolleegidel puhata ja kolmapäev-neljapäev on esialgu rahulikud, kuid neljapäeval on vee-ja kanalisatsioonikoosolek ikka ka.
Muudest juhtumitest väärib märkimist see, et teatvasti on Tallinnas Katusekino ja eile öösel näidati seal Järva-Jaani kinomuuseumist pärit rariteetfilmi "Discotantsija". Käisime ka ise vaatamas. Rahvast oli palju ja läks peale küll.
Aga nüüd siis kaunist Jaagupipäeva lõppu, Annepäeva algust ning kuulmiseni kaduneljapäeval.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar