reede, 28. oktoober 2011

Ettevõtjad

Kutse Järva-Jaanis tegutsevatele ettevõtjatele. Paljudele saatsime ka meili teel kutsed, kuid igaksjuhuks siit kaudu ka.

Kutsume Teid teisipäeval 1. novembril 2011 Järva-Jaani valla ettevõtjate ümarlaua raames külastama kahte Järvamaa ettevõtet.
Alustame kell 9.00 hommikukohviga Järva-Jaani vallamajas.
Kell 9.30 sõidame Järva-Jaani valla bussiga külastama Järvamaa kahte ettevõtet.
Kell 10.15 AS Jalax Mündis
Kell 12.00 OÜ Rexest Grupp Mäos
Palun oma tulekust teada anda hiljemalt esmaspäevaks 31.oktoobriks arendus@jjaani.ee või 5233365

Eile õhtul sain alles väga hilja koju ja nii jäi eile sissekanne tegemata. Eile oli väga kiirekas päev ja tuli ühest kohast teise lennata.
Läänemaa vabatahtlikud tuletõrjujad ja arenduskeskuse inimesed olid külas ning tutvustasime neile meie valla näidete puhul KOV ja MTÜ-de koostööd. Tuve rääkis pikemalt oma tegemistest ning tegi ka ringsõidu.
Kella kahest toimus Vajangu põhikoolis huvitav üritus. Kõigepealt allkirjastasime koostööleppe, kus nähakse ette koostööd ka üle maakonna piiri. Seejärel oli väitluspäev, kuid kahjuks seal pikalt osaleda ei saanud. Riisalu ja Gräzini esimesed sõnavõtud kuulsin ära ja see oli ka kõik. Tehit ka otseülekanne internetis, kuid kahjuks praegu veel uuesti pole võimalik seda vaadata, aga kui teada saan, siis annan märku kindlasti.
Volikogu istung oli rahulik. Rääkisime natuke Gümnaasiumi tegevusest ning tulevikust. Kuigi praegusel hetkel tundub, et hr Aaviksoo tahab vägisi süsteemi lammutada, siis pole me veel pead norgu lasknud.
Lisaks otsustati, et Koeru muusikakooli toetus muutub ümmarguseks ehk 80 euro peale. Enne oli 76 eurot ning mõned sendid peale.
Volikogu komisjonid andsid ka aru oma tegemistest ning kõik kenasti toimetavad.
Homme toimuvad Ida-Järva korvpalliliiga kohtumised J-Jaani võimlas ning kell 11 ja kell 12 on meie meeskonna kohtumised kahe Koigi meeskonna vastu. Tulge vaatama.
Pühapäeva õhtul on kõik oodatud Järva-Jaani kultuurimajja, et vaadata kuidas Ambla valla näitetrupp esitab näidendit "Ettepanekud". Kell 19 hakkab peale ja pilet on kolm eurut. Tulge kindlasti.
Siin blogis olev infotahvel on praegu tegevustest tulvil, nii et hoidke silm peal ja katsuge siia-sinna ikka jõuda.
Kaunist nädalavahetust ning olge hommikuti liigeldes ettevaatlikud. Must jää on kohal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar