esmaspäev, 17. oktoober 2011

Luiged siin veel

Kes viimase nädala jooksul või isegi kauem on järve jälginud, siis on kindlasti märganud suurt luigeperet. Päeval tšillivad nad ka Metstaguse põldudel. Üle paarikümne luige on päris kaunis vaatepilt, tasub pildistada, eemalt. Minu lootus on, et nad ikka kaua-kaua veel siin oleks, sest kui luiged lähevad, siis lumi taga ka. Haned juba läksid ja hallad käes.
Aga nädalavahetusele veel tagasi vaadates, siis on ikka hää meel küll. Esiteks muidugi meie saalihokinaiste üle, kes tulidki Järvamaa MV-telt tagasi kolmanda koha medalitega nagu ma eelmises sissekandes soovisin. Väga tublid ja soovitan kõigil teistel naistel ka pühapäeviti kell 6 proovima minna. Hea trenn igaljuhul.
Teiseks on hea meel, isegi suur, selle üle, et suutsime FC Levadia III-le kodus ära teha 2-1 ning tagasime sellega taas koha kolmandas liigas. Raske mäng oli ja väga ilu ei suutnud me pakkuda, kuid rohkearvulise publiku toel suutsime anda siiski viimase välja ja kaotusseisu võiduks keerata. Rahvast oli ca 80, mis oli ka selle hooaja rekord ning tänud Arctic Finland Housele, kes pani seekord loosiauhinna välja. Tore hooaeg oli. Tänud ka Märt Ibrusele õnnesoovide eest eelmise blogi kommentaariumis ja annan teada, et ka Indrek Zelinski peaks nüüd olema teadlik Järva-Jaani spordiajaloo vallas. Täna alustasime juba sisetreeningutega ning uued võistlused ootavad.
Kui rääkida kommentaariumist, siis eelmisel nädalal üles pandud küsitluse kohta seal üks vihje oli. Nimelt, et kes pole rahul, siis seda võiks ka põhjendada. Tean näiteks facebooki kaudu, et üheks põhjuseks oli Kuksema tee. Täiesti arusaadav põhjus ning kuigi see ei ole valla tee, siis on see meeldetuletuseks, et teha taas Maanteeametile meeldetuletus. Hea kui inimesed põhjendaks oma rahulolematust, sest siis saab ka sellele reageerida, aga samas saan aru ka anonüümsuse soovist. Igaljuhul reedeni on aega häält anda ja eks siis näha ole, mis seis on.
Täna käisin Paides taas, et arutada natuke Järvamaa kultuuri teemal. Koosoleku alguses panime põhimõtted paika, siis kaldusime tunniks ajaks natuke teemast kõrvale ja lõpetasime taas põhimõtetega, millega olime alustanud. Ühesõnaga leidsime ühise keele. Lõplikult võib sellest otsusest rääkida peale JOL-i reedest üldkogu.
Homme on kodune ehk vallamajane päev. Kolmapäeval jõuan loodetavasti sellisele toredale üritusele nagu "Tervis on elu võti" Kell 12 on Päevakeskuse juures kogunemin, nii et kel aega, siis minge ka kindlasti. Peale seda osalen Järvamaa spordinõukogu koosolekul ja seejärel on kultuurimaja väikses saalis infopäev "Turvaline kodu", kus räägitakse naabrivalvest ning kohal on ka politsei ja päästeameti esindajad.
Neljapäeval hetkel mingeid plaane märkmikus pole, kuid kellel igav on, siis kinos on komöödia "Kehad vahetuses".
Muudest asjadest praegu nagu väga pole põrutavat. Koolimaja fassaadi ja kultuurimaja küttesüsteemi projekteerimised on lõpule jõudmas. Tundub, et järgmisel aastal läheb tegemiseks kenasti. Vee-ja kanali projekt ka on graafikus ning Pikka tänavat vaadates, siis tundub, et tee on ikka jupike laiem kui enne, nii et kohati on ikka jalakäijate elu kergemaks tehtud.
Täna oli siis selline lühem jutuke, kuid neljapäeval võib juhtuda, et on lisada ka põnevaid uudiseid. Olge lainel, nagu luiged.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar