teisipäev, 4. oktoober 2011

Päev hiljem

Sorry head sõbrad, kes juba pikisilmi sissekannet ootavad, aga eile ei saanud kuidagi sissekannet tegema, sest kunn otsustas haigeks jääda ja tuli temaga toimetada. Nüüd kontrolli all.
Võttes kokku juba ammu möödunud nädalat, siis võin julgelt öelda- rahul. Sünnipäeva üritused läksid korda ja tundus, et ka rahvas jäi rahule.
Reedel toimunud aktus-kontsert õnnestus minu meelest kenasti. Oli piisavalt akadeemiline, oli ilus kontsert ning külalised rõõmsad. Tunnustati ka teenekaid vallakodanikke. Teenetemärgid pälvisid Maria Peldes, Vello Kolnes, Vello Virks ja Teet Kallakmaa ning valla vapimärk omistati Toomas Põldmale. Ilmselt kedagi pikemalt tutvustama ei pea. Pilte üritusest on võimalik näha SIIT, juhul kui lugejal on facebooki konto. Loodetavasti saame ka peagi rohkem pilte ka valla kodukale üles. Uuele kodukale muuseas :) Lisaks tänasime tänukirja ja meenega neid tublisid, kes aasta jooksul on tublid olnud ning silma paistnud.
Õhtune pidu Untsakate saatel läks vingelt ja vaba kohta saalis polnudki. Tuli pidevalt lisatoole juurde muretseda. Oli vahva õhtu mõnusa muusika, toredate vahepalade ja hää rahvaga. Aitäh kõigile.
Laupäevane päev algas pereüritusega, kust võttis osa 6 perekonda. Mudilaste rattasõidust oli ka üle kümne kiivrikandja tulnud osa võtma. Pildil kõige pisemad. Vigursõitudest võtsid osa ka suuremad ning kokkuvõttes sai kõige parema aja Ats Pilv. Aitäh Teelele, Enelile ning Mari-Liisile, kes aitasid korraldada ning Jõmm Andreasele, kes lastele nalja tegi.
Peale neid võistlusi algas aga tõeline lahing muru peal, kus võtsid jalgpallis üksteiselt mõõtu VÕIM ja RAHVAS. Peale kahte poolaega ning lõpptulemust 5-2, tuli tunnistada, et Järva-Jaani vallas kuulub võim rahvale. Pildil meeskonnad oma täiskoosseisudes. Ise olin erapoolik kohtunik, olles pime käega mängu suhtes ning ajataju kadus ka täiesti ära, kuid tolku sellest polnud. Oli muhe mäng ja ilmselt võib seda teinekordki korrata. Pealtvaatajaid oli ka parasjagu, nii et nagu ehtne mäng.
Ehtsa mänguga päev jätkus kui Kasekas oli meil hooaja viimases mängus külla tulnud liiga neljas meeskond. Me ise olime tol hetkel 11-ndad. Et jääks püsimajäämise lootus, siis oli vaja tugeva vastase vastu võitu ja tänu rohkearvulisele toetajaskonnale ning hingestatud mängule, suutsimegi võtta vajaliku 2-1 võidu. Väravad Erkkilt ning mängijalt nr 30, kes ühtlasi jättis ka mitu võimalust löömata. Nüüd on nii, et otsustavad mängud on tulemas ja kõik fännid broneerige endale 16. oktoober kell 13.00 ära, sest siis Kasekoplis vastaseks FC Levadia III, keda treenib Indrek Zelinski isiklikult.
Pühapäeval osalesin esmakordselt Paide-Türi jooksul, kus sain 391. koha. Pole nii pikka distantsi kunagi jooksnud ning sel aastal jooksutrenne pole ühtegi tehtud. Et siis hea tulemus. Järva-Jaani omadest võttis Tiina Idavain oma vanuseklassis teise koha (5kordne võitja muidu) ning meie meeste parim oli minu nägemise järgi Harry Luts. Lisaks jooksid ja kõndisid mitmed teised harrastajad ning tubli oli Gümnaasium, kust oli 15 õpilast kohal. Sel laupäeval toimub Tiina Idavainu jooks ja kõnd, nii et kõik ka sel nädalal sportima. Info SIIT.
Peale jooksu tulin tuhat-viite kodupoole ning auto-orienteerumine võis alata. Tuli üle ootuste palju ekipaaže, 17. Külalisvõistkonnad ka Koeru vallast. Rando oli koostanud huvitava raja ning lisaks oli võistlejatel paar vaheülesannet (noolevise ning "Põdral maja metsa sees" laulmine). Kõik said hakkama ning uueks võitjaks krooniti võistkond Caddy. Tänud abilistele.
Eilne päev oli nagu ikka esmaspäev. Suhteliselt koosolekuline. Nii vallamajas kui ka koolis toimusid töökoosolekud, kus päeva, nädala ja muidu mured lahendatud said või võtsid vähemalt suuna sellele.
Täna toimus vallavalitsuse istung, kus midagi väga silmatorkavat polnud. Ehituse teemad, raieload, jäätmed, teed jne.
Homme on Karinu koosolek, mis nüüd taas siis iga kuu esimesel kolmapäeval toimuma saab ja edasi tuleb ka JOL-i juhatus.
Neljapäeval läheme Haapsalu kanti, kus toimub JOL-i koostöökoolitus. Seal põletavamad teemad on Maakonna ja JOL-i strateegia.
Reede hommikul põrutame Raidiga varavalges Tartu poole, et ministeeriumis kohtuda kantsleriga ning arutada vähe gümnaasiumide tuleviku osas.
Selline siis see nädal on ja tuleb.
Bloginduse vallast veel niipalju, et ka Türi vallavanem on hakanud blogi pidama. Seda näeb SIIT. Tal natuke teise eesmärgiga see vist kui mul, kuid see esmamulje. Soovin järjepidevust talle.
Aga neljapäeval minult sissekannet ei tule, sest pole võimalust. Loodetavasti reedel kuuleme.
Enda blogi kohta niipalju, et statistika näitab praegu, et keskmiselt on lugejaid 130 päevas ja sügise tulles on kasvutendents. Katsun ikka päevakohased teemad teieni tuua ja anda märku oma tegemistest.
Olge positiivsed ja lahked, siis on kõigil hää olla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar