reede, 18. mai 2012

Keskööprogramm

Kell on taas visanud üle kesköö ning väike kokkuvõtte aeg on käes. Päris huvitav oleks teha statistika selle kohta, et mis kell keskmiselt sissekanne tuleb ja huvitav oleks muidugi ka keskmiselt kulunud aeg. Ise pakuks et sissekanne tuleb ca 00.15 ja selle tegemiseks läheb ca 45 minutit.
Teisipäev oligi suhteliselt majasisene päev ja mingeid koosviibimisi ei toimunud.
Eile sai Paides käidud. Elutööpreemia saaja sai otsustatud ja kuigi väärikaid kandidaate oli mitu, siis otsus sündis suhteliselt üksmeelselt. Järgmisel kolmapäeval peaks see pressiteatena teatavaks saama.
Finantsanalüüsi koolitus, mida Arenduskeskus tegi, oli kasulik. Saime ülevaate 2011. aasta kohta ning olukorrast vallas aastavahetuse seisuga. Kuigi aasta tulem on meil tänu amortisatsioonile juba aastaid miinuspoolel olnud, siis olime investeeringute poolest esirinnas ning ka likviidsuse näitaja osas teisel kohal. Muretsema ei pannud, sest numbrite taga olev sisu on hea.
Eile oli Maria Peldesega juttu naisettevõtluse arendamisest Järva-Jaani vallas. Läbi Avatud Eesti Fondi on saadud projektioetust ning esmaspäeval on vallamajas kell 18.00 väike koosolek sel teemal. Nii et kõik naised, kes mõlgutavad mõtteid ettevõtlusest, tulge kohale.
Täna oli ka majasisene päev. Sai mitmeid teemasid edasi arendatud ning peagi peaks mõnest olema kuulda ka avalikult.
Täna õhtul käisid Järvamaa sukeldujad Järva-Jaani järves, kust toodi välja hulga pudeleid, traati, supipott, lante, trussikud jne. Üldine hinnag oli, et jama järv, sest nii puhas on. Ehk siis positiivne hinnang. Tänud Jaan Mõtsnikule, kes seda üritust organiseeris ja ise ka kraami välja tõi. Ise sain ka õla panna läbi grilli orgunnimise raske töö tegijatele. Igaljuhul sain sellest alast palju targemaks. Mõned pildid ehk ilmuvad ka kuhugi varsti.
Homme tahaks osaleda Koerus toimuval konverentsil, kus räägitakse 150 aasta tagusest ajast ja porhvet Maltsvetist ning kus oli Järva-Jaanil ka oma roll mängida. Ma arvasin pikka aega, et see on lihtsalt legend, aga tundub, et päris ehtne värk ikka.
Laupäeval on kaks paralleelset üritust. Kirikus toimub kirikukooride kontsert kell 12.00 ning samal ajal on pubis Koroona meistrivõistlused paaridele. Võib juhtuda, et suudan mõlemal osaleda. Osalege te ka, siin või seal.
Pühapäeval on kõik Kasekasse oodatud, kus toimub selle aasta esimene tõeline kodumäng ning vaheajal pakume juubeliaasta kooki, loosime auhindu ning korraldame võistlusi. Ehk tuleb ka võit.
Selline lühemat sorti programm täna.
Jõudu muru niitmisel

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar