reede, 11. jaanuar 2013

Teed? Mis sa teed?

Nädalalõpp on käega katsuda ning töönädal saab murtud.
Eelmisele sissekandele tuli ka kaks kommentaari, mis on väga positiivne, sest tagasisidet pole kunagi ülemäära palju. Aga juhin ka siis neile tähelepanu. Nimelt kutsutakse esimeses mehi üles oma naistele üllatust tegema ning tantsukursustel osalema. 8.märts on esimene kokkusaamine Karinul.
Teine kommentaar puudutas Järva-Jaani tee valimist. Kahjuks jah mitu korda seda teha ei saanud nagu oli ettepanek, kuid õnneks oli ka õigel ajal valijad piisavalt ehk 20. Valik langes teele nr 7, kes sai ülekaalukalt enim hääli. Suured tänud Kubja Ürditalule, kes vastavad teevalikud oli välja pannud. Homses JT-s peaks ka sellest väike nupp tulema, nii et väga ei võta neilt leiba ära ja panen lihtsalt siia väikse pildi tee koostisest.

JOL-i eestseisus läks hästi ja panime järgmise nädala JOL-i juhatuse päevakorra paika. Nagu maavanemgi, pöörame ka meie tähelepanu kiirabireformi kiirustatud läbiviimisele. Lisaks räägime uuest Järvamaa arenguleppest.

Karinu koosolek läks rahvarohkelt. Koos oli üle 20 inimese. Tutvustasime rahvale Andreast ehk Järva-Jaani Teenuse uut juhatajat ning arutati elavalt ka külaplatsi projekti üle. Elu käib ja areneb. Leiaks noored ka nüüd tee Karinule tagasi. Igaljuhul arengud vana klaasikoja ümber on positiivsed ning kuigi täpne kontseptsioon on veel teadmata, siis igaljuhul vanad hooned saavad korda ja uus hingamine tuleb igaljuhul.

Kolmapäevane jalgpall Väätsaga oli hea ja tempokas. Kuigi kaotasime 11-16, siis arengu kohapealt oli see väga hea. Kuna meil olid noored poisid Kaspar ja Marten mängus ning naistest ka Teele (lõi ka ühe värava), siis tulemus pole üldse paha. Järgmine turniir juba järgmisel laupäeval Türil. Samal aja toimub Eesti talimängude korvpalli eelturniir Tamsalus, kus ka meie meeskond väljas on, nii et ma ise veel ei teagi kumbas osalen.

Eile saime kokku E-Piimaga ning viisime nad samuti kurssi uute tuultega tütarfimas. Saime teada ka uutest arengutest, millest ka meedias juttu on olnud. Uued seadmed ja uus katlamaja olid põhimärksõnaks ning loomulikult koostöö. Praegu sujub hästi.

Ettevõtlusest rääkides, siis on hea meel kuulda, et ka mitmetes vallas tegutsevates ettevõtetes on palgad tõusmas 5-10% ning see lisab kindlust ka vallaeelarve koostamisel. Leader programmi tähtaeg on teisipäeval ja on positiivne, et sel korral on sinna pärispalju taotlusi Järva-Jaanist minemas. Sel aastal on jagatav summa väiksem ja lootus saada raha on samuti väiksem, kuid see-eest mõeldakse ette ning ettevõtted/ühendused tahavad areneda, mis on väga positiivne.

Täna käisid meil vallas 9A klassi õpilased, kellele rääkisin omavalitsuse olemusest ja üles-ehitusest. Loodetavasti sain ikka midagi neile selgeks tehtud. Esmaspäeval kordan sama 9B klassiga ning teisipäeval abituentidega. Noortega on alati hea rääkida ja nende arvamusega peab arvestama, kui me üldse tahame maal elu säilitada.

Täna õhtul on Koerus preemiatseremoonia, kus antakse kätte maakonna kultuuri-, spordi ja noorsootööpreemiad. JOL-i kultuuri-ja spordikomisjoni esimehena on mul au osasid võitjaid õnnitleda ning meene üle anda.

Nädalavahetusel on plaanis suisa puhata, et uuel nädalal taas energiliselt edasi toimetada.

PS. Kiirematel reageerijatel on võimalus selle aasta kalendrit soetada Teele lillepoest. Piiratud kogus.

Kaunist nädalavahetust ning vaprat meelt tuisus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar