laupäev, 26. jaanuar 2013

Teeme rekordi

Polegi vist laupäeval nädala teist sissekannet teinud. Õhtuti on aeg napiks jäänud, sest olen varakult koos poisiga põhku läinud ning töölgi pole selleks mahti olnud.
Mis siis see nädal toimunud on? Kolmapäeval toimunud KÜ koosolek läks enamvähem korda. Enne koosolekut sain andmed ka teiste majade kütte-andmete kohta. Huvitav on see, et ruutmeetri hind kõigub erinevatel majadel 2,3 ja 3,3 euro vahel. Eks oleneb muidugi renoveerimisest ning temperatuurist, mida majas hoitakse, kuid selge on see, et soojustamine oma efekti annab.

Neljapäeval osalesin ka Terviseameti esindajaga kohtumisel. Jääb ikka kahtlus üles küll, et Järva ja Mulgi piirkond on loodud justnimelt selliseks, et keegi suurtest saaks ka siia toimetama tulla. Taustaks see, et üks ettevõte võib pakkumise teha kahte piirkonda. Viskasin siis spekulatsiooni õhku, et kui Tartu ei teegi pakkumist Lõuna piirkondadele, kus ta praegu toimetab, vaid Tartu-Vooremaa ning Järva-Mulgile, siis hiljem pakutakse neile nii ehk naa ka lõunapiirkonda, sest ilmselt seal rohkem pakkujaid ei olegi. Selge on see, et neil on meie piirkonnas suurem võiduvõimalus võrreldes Järvamaa Haiglaga, sest suuruse ja kompetentsiga (TÜ kliinikum) lihtsalt mängib meid üle. Loodame, et konkurentsiamet tegutseb ka jõuliselt, sest kahtlased kirjavahetused on välja ilmunud. Aga, et kodanikud saaks oma vastumeelsus avaldada, siis on lodud ka interneti PETITSIOON. Andkem ka siis oma panus.

Reedel osalesin ka Järvamaa Aasta teo väljakuulutamisel Imaveres, kus laureaadiks sai Järvamaa Haigla õendusabi keskuse valmimine. Igati väärikas ja kogu Järvamaad positiivselt mõjutav tegu. Võibolla järgmisel aastal saab ka üks Järva-Jaani tegu nominendiks. Igaljuhul uudis on läinud liikvele ja ka tänane Reporter kajastas seda. Mõtlen siis Guinessi rekordit ise-ehitatud masinatest. Anname ka siis oma panuse selleks.

Eile võeti Peetris vastu kümme uut Järva-Jaani kodutütart ja tundub, et ka nende tegevus on järjest aktiviseerumas. Kahjuks ise osa ei saanud võtta, kuid õnnitlen neid ikka ning soovin neile edu. Sel aastal peaks neid ka 24.veebruaril rohkem näha olema, sest palusin neil ausamba juures toimuvat läbi viia.

Täna toimus järjekorras kolmas 4x4 meeskondlik mitmevõistlus. Kui eelmisel aastal oli väga pingeline heitlus 1-2. koha pärast ja jalgpallurid võitsid tänu rohkematele alavõitudele, siis sel korral võitsid jalgpallurid veenva 13 kohapunktiga, kuid võrkpall, korvpall ja jõusaal said kõik võrdselt 9 punkti. Kuna alavõitu ei saavutanud ainsana korvpallimeeskond, siis jäid nemad neljandaks ning 2-3 koht läksidki jagamisele. Järgmisel aastal panen reglementi kindla ala, mille järgi lõpp-järjestus määratakse. Kõik kohaletulnud olid väga tublid ja hea meel, et meil spordimehi ikka on. Lisaks meeskonna-aladele on veel mitmeid individuaalvõistlejaid ka ning mõned meie suusatajad käisid täna näiteks Kõrvemaa suusamaratonil. Tulemusi veel ei tea.

Sel nädalal sain oma blogiga seoses taas ühe ettepaneku. Nimelt toimub 13-14. veebruaril iga-aastane Linnade ja valdade päevad, kus toimub hulk seminare ning ettekandeid väga erinevatel teemadel. Mind kutsuti teemablokki, kus räägitakse KOVist sotsiaalmeedias. Saan natuke rääkida blogi tegemise võludest ja valudest. Ega neid valusid väga polegi, peale selle, et ei saa õigel ajal tehtud, sest lihtsalt aega pole, kuid ca 4000 lugemist kuus ei lase auku sisse lasta ja nii ma täna kirjutangi. Ja tegelikult taas peab tõdema, et alati on millesti kirjutada.

Homme olen kutsutud Paidesse Maalehe maadlusturniiri autasustamisele, kuid pean vist vahele jätma, sest homme viib Tõnis Vanna meil võimlas läbi jalgpalli näidistreeningu, kus kasutab uusi treeningvahendeid, mille ostmiseks jalgpallurid ise raha kokku panid. Jalgpallist veel niipalju, et kuna sel aastal toimus liigade muutmine, siis pakuti Koeru SK-le teise liiga kohta ning kuna oleme erinevates liigades nüüd, siis on meil võimalus hakata nende duubliks. See tähendab, et vajadusel saavad mõned mängijad mängida teise võistkonna all. Usun, et see on mõnele noorele hea võimalus katsuda ka kõrgemas liigas hakkama saada.

Uuel nädalal on tulemas JAP-i juhatus ja kokkusaamine maanteeameti inimestega. Lisaks hulk muid kokkusaamisi, millest juba uuel nädalal.

Ilusat nädalavahetuse jätku

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar