laupäev, 25. mai 2013

Lühidalt

Täna oli JOL-i eestseisus ja järgmise nädala juhatuse päevakord sai paika. Lisaks sain täna kokku meeskonnaga, kes augustis korraldab rahvusvahelist noortelaagrit ja seda Järva-Jaanis. Tingimused justkui sobisid ja nüüd on ainult vaja otsad kokku siduda. Kokku ollakse siinmail 12 päeva ning lisaks välismaa noortele vanuses 17-25, on seal võimalik osaleda ka meie endi noortel. Põhiteemaks on film ning selle tegemine. Nii et saab huvitav olema.

Noortele püüame järjest rohkem tähelepanu pöörata ka tavaõppest väljaspool. Nimelt on kool liitumas ettevõtliku kooli programmiga ning lisaks soovisin, et osaletakse ka Entrum-i programmis, mis sel aastal oli Lääne-Eestis. Palju lahedaid ideid ja tegevusi. Loodame, et noored ikka oma võimalusi oskavad kasutada.

Täna oli plaan kokku saada vabatahtlike rannavalvuritega, kes varem seda teinud polnud. Hea meel on tõdeda, et poiste kõrvale on lisandunud esimene neiu. Maris Rannaveer on see tubli noor, kellele kohalik elu korda läheb. Kui keegi lugedes tunneb, et tahaks ka liituda, siis andke vähemalt kolmapäevaks märku. Muudkem ise oma elu veelgi turvalisemaks.

Vahepeal ka uudiseid spordimaailmast. Nimelt on Järva-Jaani sportlased Kuldar Kark ja Saima Saar osalemas sangpommi EMil Iirimaal. Kuldar on juba võistelnud ning saavutas proffide klassis juuniorite arvestuses II koha. Saima võistleb homme. Hoidkem pöialt.

Sel nädalavahetusel võimalus puhata, sest isegi jalgpalli pole. Mäng Jõhviga lükati edasi. Noored pallurid küll osalevad Roobade turniiril, kuid seal saab silma peal hoida treener Viktor Mets. Järgmise nädala mängust on teada niipalju, et vaheajal esinavad ka Femme tantsutüdrukud. Põhjusi, miks 2. juunil Kasekoplisse tulla, tulbe järjest juurde.

Uue nädala algus tõotab tulla selline rahulikum, kuid eks näis. Järgmisel nädalal volikogu istung ning ka lasteaia lõpupidu. Tegemisi jagub.

Tegusat nädalavahetust

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar