reede, 3. mai 2013

TEHKE ÄRA

See nädal on läinud suhteliselt tubases ja vaikses rütmis. Avatud on kodukontor ja suhtlemine käib peamiselt meilide teel.

Käisin eile natuke valla peal ka ringi vaatamas ja lust oli vaadata, et kergliiklustee ehitus on nüüdsest silmaga märgatav. Lisaks siinseal kodude remondid jne. Peale lume minekut on näha ka juba rohelust ning porine ilme asendub suvisega. Teisipäevases Järva Teatajas olid Järva-Jaani ettevõtlikud inimesed välja toodud ja loodan, et sellest saavad indu juurde ka teised.

Homme on suur TEEME ÄRA talgupäev, mis mul seekord kahjuks vahele jääb, kuid utsitan kõiki ikkagi valima endale meelepärane koht, kus mõnusate inimestega veeta mõnus päev. Kokku on Järva-Jaanis koguni 7 varianti. Uurige SIIT. Lisaks talgule toimub homme õhtupoole Paides festival Aegade tuuled, kuhu talgulised saavad soodsama hinnaga minna.

Pühapäeval on kõik jalkafännid oodatud Paidesse, kus kell 12 on FCF Järva-Jaani SK vastaseks Kuusalu JK Rada. Eelmisel Paide mängul oli fänne koguni 40. Loodan, et ka seekord leitakse staadion üles. Ei mäletagi millal viimati mäng sai vahele jäetud, kuid nüüd tuleb seda paar korda teha. Loodan, et minu puudumine mõjub ülejäänud meeskonnale motiveerivalt. Bollywood tegi mängule isegi reklaami. Vaata SIIT.

Uut nädalat ei julge veel prognoosida, ilmselt tuleb veel arvuti taga tööd teha, kuid ega väga kaua ei kannata ka seda asja ju. Ilmad on ilusad ja loodus kutsub.

Eile tegin oma rõdult pildi, kus Kase tn kossukas oli rahvast täis. Hea meel oli kohe näha, et leidub veel noori, kes ainult kodus ei passi ja arvutit ei tao. Peaks vist kohe sellise näidisnädala tegema, kus arvutit ja koduspassimist pole ning kõik tegevused toimuvad õues. Suvel seda enam.

Aga olgu siis, nautige ilusat ilma ja tehke head.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar