neljapäev, 15. aprill 2010

Aeg luubis

Et mitte pikalt kirjutada, siis teen lühidalt. Kõlab loogiliselt.
Nii. Kolmapäeval toimus kolme valla kokkusaamine, kus pidi selgeks saama kuidas hairdusevaldkonnas edasi minnakse. Kas kaksinda või kolminda? Paraku on nii, et kuna J-Jaani ja Ambla soovisid saada endale konkreetset ja kindlat partnerit kõrvale, kuid Koeru tahab ikkagi katsetada, et ehk õnnestub riigigümnaasium luua, siis läksid meie teed ses osas lahku ja nii ongi. Eks näis kas õnnestub neil see või mitte. Meie sellele püüdele kätt ette ei saa panna, kuid selge on see, et me ei näe, et Koeru kooli tegevuspiirkonnaks on ka J-Jaani vald. Ehk õnnestub teistes eluvaldkondades meil see koostöö paremini.
Kolmapäeva õhtul käisin ka Järva Malevat õnnitlemas 20. sünnipäeva puhul.
Täna saime allasutuste juhtidega kokku. Teadjate sõnul olla seda tehtud varem ainult ühe korra, kuid ma arvan, et see on vajalik. Ühe laua taga rääkides ei teki meil infomüra ning kõik asutused saavad ühtemoodi sõnumist aru. Otsustasime taolisi nõupidamisi ka edaspidi tegema hakata.
Tänane pärastlõuna möödus justkui "aeg luubis". Mis siis toimus? Hea naabri Triinu kutsel osalesin ETV saate Aeg luubis filmimisel, kus teemaks oli Türi-Tamsalu kitsarööpmelise raudtee tammile matkaraja loomine. Esnas rääkis Triin, et kuidas ja mis plaanis on ning ma J-Jaanis natuke täiendasin veel seda. Kõike seda näete juba pühapäeval peale AK-d.
Homme hommikul osalen esimest korda Järva Arengu Partnerite juhatuse koosolekul ning pealelõunal tantsime Koerus ette ehk siis teeme testi kas sobime suvistele Maailmamängudele esinema.
Laupäev on puhkepäev ja pühapäeval treeneriametit pidama Tartusse kui kohtume FC Otepää võistkonnaga.
Pühapäeva päeval aga kõik spordihuvilised võimlasse paarisvõrkpalliturniirile ning kõik laulu ja muusikahuvilised kultuurimajja, kus meie omad lapsed kõik laulmas.
Muide. Tundub, et jala kipsistamine on moodi läind. Lisaks J-Jaani elanikele on trendi järgimas ka teised omavalitsujuhid :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar