neljapäev, 8. aprill 2010

Lühem eepos

Ma ei tea kui paljud teist eelmise loo läbi lugesid aga täna lühemalt.
Teisipäevases Kuma raadio ringmikrofonis olid peateemadeks kaks valda Kareda ja J-Jaani. Mis täpsemalt räägiti seda kuulake www.kuma.fm arhiivist.
Kihelkonnapäevad ja hariduselu aastapäeva toimkonnad toimetavad heas rütmis ning sellega peaks ok olema.
Täna ilmus kuma raadios veel üks uudis. Nimelt puudutab see meie piirkonna haridusküsimust. Seda võite lugeda siit Tüliks ma seda ei nimetaks, aga suur lõhe on küll tekkinud, kuid ehk on veel materjali millest silda ehitada.
Täna käisin peale lõunat omast arust kipsi maha võtmas, aga välja tuli hoopis see, et see saab toimuma alles 21. aprill. Kurjam-mirjam, võrkpall on võrratu.
Täna õhtul toimus võimlas naistele ka esimene ringtreening Vootele juhendamisel. See tähendab seda, et jõusaalis on ca 10 harjutust, mida järgemööda tehakse, igat ühte 30 sekundit. Kokku tehti 3 ringi ja kestis see koos soojenduse ja veitustega tund aega. Ma loodan, et järgmisel neljapäeval kell 18.00 on veel uusi huvilisi, sest sellega saavad tõesti kõik hakkama. Tehakse ju oma võimete piires.
Homme on suur IRLi invasioon ja õhtul toimub vilistlasnõukogu.
NB! Pühapäeval on kõik jalkafännid oodatud Paidesse meie esimesele mängule kaasa elama. Kuigi pallurid lahkuvad jaanist juba 10.30, siis fännid võiks ühiselt autodega koguneda platsile kell 11.15 ning ehk saab tänu sellele kaasa tulla ka mõni, kellel pole endal autoga võimalik tulla. Mängul läheb loosi kaks tasuta pääset 23-ndal mail toimuvale U21 Eesti-Türgi mängule. Tulge kohale.
Olge ikka tegusad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar