neljapäev, 22. aprill 2010

Jüri Öö

Täna väga pikalt ei kirjuta. Kes tänast Järva Teatajat on lugenud, siis need ilmselt teavad eilse hariduskoosoleku tulemusi ka. Midagi uut ei sündinud. Loodan ainult, et Koeru kooli saatus põhineks ainult ja ainult tõsisel ministeeriumi analüüsil ning vajadustel, mitte poliitikal. Õnneks seda ütles paar nädalat tagasi ka Urmas Reinsalu otse välja, et IRL ei saa endale selliseid parteiliinipidi tehtavaid otsuseid lubada. Elame näeme. Lukase ajalootund koolis oli ka huvitav ja pani ehk uusi mõtteid noortele pähe.
Haridusest veel nii palju, et kiidusõnad gümnaasiumi noortele õpilastele, kes õpioskuste olümpiaadidelt tõid maakonnas esikohti. Aplaus.
Homme, aga saame me Ambla vallaga juba kokku, et panna edasised sammud konkreetselt paika ning et sellest sügisest oleks meil juba ehk ka käega katsutavaid tulemusi.
Täna toimus Jänedal Leader programmi konverents, kus erinevad tegevusgrupid tutvustasid oma tegemisi, kuid pealelõunastele tutvumisreisidele polnud mahti jääda.
Selle asemel osalesin hoopis komisjoni koosolekul, kus oli teemaks vallavara müümine. Esialgu see vara, mida juba varem on oksjoni korras üritatud müüa. Tehti väike ringsõit ja otsustati, et otsus enampakkumise korraldamiseks tuleb maikuu volikogus. Hoian teid kursis kui miskit saabub turule.
Homme on kõik orienteerumishuvilised oodatud Jüriöö-jooksule. Toimub see seekord nn Gepsimisena ehk GPS-seadmega punktide leidmise ning ülesannete lahendamise näol. Seda meil ka varem siin tehtud. Õhtuks oli registreerunud 6 võistkonda, kuid ruumi on veel vähemalt neljale 6-liikmelisele võistkonnale. Tulge enne kella 21.00 kohale ning pange ennast proovile. Traditsiooniline Jüriöö-jooks toimub aga Karinul ning selle algusaeg on kell 18.00 kui ma nüüd ei eksi.
Laupäeval hoiame kõik pöialt abiturentidele, kes lõpukirjandit kirjutavad ning kella 11.00-13.00 osaleme E-farmeri juures toimuval oksjonil
Pühapäeval on kõik jalkafännid taas oodatud Paidesse kell 12.00, kui esimest võitu oleme püüdmas Jõgeva SK Nooruse vastu.
Mis siis veel huvitavat toimumas? Täna muide oli Tuve taas televisoonis, sest üks imepärane massin on meie maile saabunud. Nimelt toodi Tallinna linnahalli katuselt lumelükkamise masin ja seda lugu on võimalik vaadata siit.
Grossi pood kerkib meeletu kiirusega. Sarikad saavad vist homme juba püsti.
Elu keeb :)
Kaunist Jüripäeva

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar