neljapäev, 29. aprill 2010

...kõike seda tee.

Kui sul tuju hea siis käsi kokku löö. Plaks plaks.
Eks ole ikka optimistlik meel see, mis meid siin elus edasi viib. Viriseda oskame me kõik, kuid katsu sa alati positiivne olla.
Ma nüüd täpselt ei teagi, mis ma sellega öelda tahtsin, kuid ükspäev laulsin heal meelel ka vallamajas seda viisijuppi ja ka teistel oli kohe hea meel. Ei saanudki aru, et kas selle pärast, et mul hea meel on või sellepärast, et ma laulmise lõpetasin, aga suu kiskus naerule küll. Nii et ärge häbenege olla rõõmsad.
Sel nädalal toimunust veel nii palju, et kihelkonnapäevade korraldamine käib täie hooga ja varsti saate ka kavaga tutvuda. Kolmapäeval sain kokku Järvamaa noortekogu esindajatega ja rääkisime noortevolikogudest. Minu suhtumine oli positiivne, kuid ettepanek oli teha seda ühtsetel alustel kõikides valdades ja esimesed ühised valimised teha näiteks järgmise aasta riigikogu valimistega ühel päeval. Eks näis kas mõttel oli jumet või kärbatand teine.
Täna olin hommikupoole KENK-i nõukogu koosolekul, kus kinnitasime majandusaasta aruande, rääkisime tulevikust ning muutsime põhikirja. Sai ka vaieldud, kuid vana tõde on, et vaidlused viivad edasi. Ehk ka seekord.
Täna muide on heal naabrimehel sünnipäev. Vanust ma ei hakka sünnipäevlapsel ütlema, aga vihjeks võib öelda, et Ambla vallavanemal Raidil jääb sajaseks saamiseni veel kolmveerandsada aastat. Õnnitlused said üle antud viksilt ja viisakalt.
Kuna täna on ka selle kuu viimane neljapäev, siis oli täna ka volikogu. Külalisena käis riigikogu liige Kaia Iva. Õhus on tunda valimiste lähenemist. Arutati nii ettevõtluse, halduse kui hariduse teemadel. Lisaks oli volikogus teemaks Järvamaa arengulepe, J-Jaani terviseprofiil, peremehetu vara arvele võtmine, ülevaade eelarvest, haldureformi komisjoni moodustamine jne. Lisaks andsin ülevaate haridusvaldkonna uudistest ning käivituvast EstWin projektist, mille raames peaks järgmise aasta sügiseks olema J-Jaanis valguskaabel ning interneti kiirus tavakasutaja jaoks kuni 100MB.
Homme hommikul toimub Järvamaa arenguleppe üldkoosolek, kuhu ka meie mitmeid ettepanekuid tegime ning pealelõunal läheme Väätsa prügilasse.
Laupäeval teeme kõik usinasti tööd ja pühapäeval teeme sporti. Pühapäeva õhtul kell 17.00 näeb kultuurimajas ka Noorteka näidendit "Kargula tembud".
Tuletan vahepeal meelde, et tuleval kolmapäeval, 5. mail kell 18.00 on kõik vabatahtlikud rannavalvajad oodatud vallamajja.
Lisaks teatan, et kõrvalolevas menüüs olevatest linkidest on oluliselt uuenenud J-Jaani Noorteklubi kodukas.
Ja nagu kunagi Indrek Treufeldt tavatses öelda-
Olge tublid, näeme jälle.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar