esmaspäev, 26. juuli 2010

Pilli, pulli, palli

Täpselt nii see nädalavahetus läkski.
Reedel JOL-i laagris paraku esikohta võtta ei suutnud, kuid pilli sai mängitud ja Jol-ist sai uus laul valmis treitud. Koeru valla suuremate objektidega sai tutvutud, Väinakal ujumas käidud ning üldiselt oli vahva üritus, nagu need ikka olnud on. Sips küll läks ajakava lõhki ja paar ala jäid seetõttu ära ning ilmselt see ongi põhjus miks me ei võitnud :) Paide vallale aga palju õnne ja edukat korraldamist järgmisel aastal.
Tori kodukandipäeval olen juba aastaid käinud. Seal oli võistlustules 13 küla ja üldse on vallas üle 20 küla, kuid korraldamise mõttes on üht-teist shnitti võtta küll. Võrkpallis saime ikka mõne silma pähe ja pulli sai ka tehtud kui vennaga karaoket laulsime.
Õhtul Prandi külapidu läks ka korda. Rahvast oli ja päris palju ka J-Jaanist, nii et täitsa kodune oli esineda. Sel laupäeval on kõik sinna oodatud külade päevale.
Pühapäevase jalgpalli mängu saime 0-3 pähe. Lõin seal ka värava, kuid kahjuks valele poole. Sel pühapäeval on aga rahval taas hea võimalus meid toetama tulla Kasekoplisse.
Pühapäevasest sopsuvõistlusest oli osa võtma tulnud julgelt üle 10 võistleja. Noortest võitis Kaspar Kitsing, naistest Ülle Kallakmaa ja ise suutsin vana rasva pealt meeste arvestuses ära võita.
Laupäeval järve ääres toimunud Eesti karikavõistlustel sangpommis suutis J-Jaani esindus ka mitmed medalid koju jätta ning seda ka sünnipäevalaps Kalle Puss. Õnnitlused siinkohal takkajärgi.
Tänane päev läks väga kuumalt, sõna otseses mõttes. Natuke oli ikka tegemist ka, sest raamatupidamine tuli puhkuselt ja nendega oli vaja arveid klaarida, heas mõttes.
See nädal ongi natuke vaiksem ja on aega tuleviku plaane sättida.
Spordisõbrad hoidku silmad lahti, sest võistlusi tuleb nüüd järjest. Sel neljapäeval on "vibra" turniir Kase tänava kossukal.
Nagu Indrek Treufeldt tavatses öelda- "Olge tubli, näeme jälle"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar