neljapäev, 22. juuli 2010

Tuhin

Teisipäeval saime lõpuks kätte rannavalve särgid. Päris kenad said.
Suured tänud veel kord Kumale ja kuulake siis ikka sagedust 101,0 või veel parem, kuulake otse internetist kuma.fm aadressilt, sest ega meieni Kumat raadiosagedustel hästi kosta pole. Nüüdseks on kolm täis valvepäeva oldud ja põhiline töö on olnud mootorsõidukite ära ajamine. Kas inimesed on tõesti nii ülbed, et neid ei kõiguta ei märk ega miskit. Veel toredam on muidugi see, et ka valvepuki kallal on juba jõudu katsutud. Tegija on teada ning loodan, et ta tuleb lähiajal ise vabandama, sest muidu pean avalikkust teavitama uuest "rammumehest".
Mis tuhinasse puutub, siis vahel on selline tunne, et tahaks midagi ära teha. Teisipäeva õhtu kohe oli selline. Laupäeval võidetud võrkpallivõrk sai Laiale tänavale, päevakeskuse vastu, üles pandud. Jaama tänava silt sai posti küljest lahti kruvitud ja viidud õigele tänavale. Alevis olnud infoposti küljest võtsin ära sildi, mis juhatas Pentre suurveski poole. Ning teades, et varsti ehk tulemas sulgpallivõistlus, siis panin Kalda tänavale üles võrgu ning märkisin maha täismõõtmetes väljaku. Kogu tegevus läks mulle maksma 0 krooni, kuid rõõm tehtust on päris suur. Ehk leiavad väljakud nüüd ikka kasutust ka.
Kolmapäevase päeva olin Jänedal, kus peeti Leaderi suvepäevi. Osalesin noorte töörühmas, kus oli kolm erinevat näidet elluviidu ja viidavate projektide kohta. Päris huivtavadi mõtteid tekkis Idee-kohviku ja Õpilasfirmade baasil. Ehk saab meilgi midagi taolist ellu viia. Õhtul oli veel ka meie Leader piirkonna üldkogu, kus muuhulgas avati järjekorde taotlusvoor 2. ja 3. meetme osas. Nii, et projekte kirjutama. Varsti täpsem info üleval siin. Lisaks tegime väikseid muudatusi eelarves ja põhikirjas.
Tänane päev on olnud mõne kohtumisega, kuid üldiselt tegelesin laua koristamisega, mis sai ikka hoopis teise ilme. Vajalik sai kausta ja mittevajali läks hunti.
Õhtul toimunud soojuspumpade liidu infopäevale oli tulnud koguni 6 inimest, kes said vajalikku infot. Kellel siiski huvi on tekkinud siis kodulehekülg asub siin.
Homse päeva märksõna on JOL-i laager, mis seekord toimub Koeru vallas. J-Jaani on sellest osa võtnud nii kaua kui mina seda mäletan ja ära on see võidetud aastatel 2004,2006 ja 2008. Ehk siis üle aasta ja taas oleks nagu aeg karikas koju tuua. Anname endast parima.
Laupäeval osalen Tori valla kodukandipäevadel (olen ju sealt pärit) ja õhtul on kõik oodatud Prandi külla pidutsema, kus peo meeleolu loovad Jürid-Marid ning meid soojendab Toomas Anni :) või oli see vastupidi. Pühapäeval algab jalgpalli Eesti meistrivõistluste teine ring. Ehk suudame punase laterna rollist välja tulla.
Kõik korvpalli ja täpsusvisete fännid on oodatud pühapäeval Kase tänava kossukale, kus Vootele korraldab sopsuvõistluse. Algus kell 18.00.
Juba korra sai mainitud kunagi, et on taas võimalik koostöös Sadolini ja vallavalitsusega saada odavamalt värve, et om maja või aeda värskendada. Nüüd on see aeg käes ja kel huvi palun kontakteeruge Margitiga.
Ahjaa. Esmaspäevane murepilv osutuski tõeks ning J-Jaani ja Peetri vahele jääb väike tolmupilv ülesse, sest teatud osale ei ole võimalik katet panna. Probleemiga lubati edasi tegeleda järgmisel aastal. Jääme taas lootma.
Häid tuhinahoogusid kõigile

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar