reede, 16. juuli 2010

Sõprusesild

Usinamad blogilugejad (loevad Triinu blogi) ja mõned autojuhid on uudisega ilmselt kursis, kuid siiski. Täna alustati mustkatte panemist J-Jaani ja Peetri vahele. Aastaid on sellest räägitud ja seda lubatud, kuid nüüd on lõpuks masinad kohal. Veebruaris sõlmitud mitte-ametlik sõprusleping kahe vallavanema vahel oleks justkui kivisse (loe freesitud asfaldisse) raiutud. Siinjuures olge tähelepanelikud Peetri tee alguses, kus üleminek kruusale on hetkel päris terava randiga.
Selle nädala tegemistesse on veel mahtunud rannavalve koolitus ja graafiku paika panemine. Esimene päev on sel laupäeval toimuval Järve päeval, kuhu loodetavasti kõik tulevad nii võistlema kui kaasa elama. Graafik hakkab nii olema, et vähemalt reede kuni pühapäev on inimene 12.00-18.00 kohal, kuid võimalusel ka muudel aegadel. Rannavalvuri kohalolekut märgib lahtitõmmatud vari valvetorni otsas.
Lisaks olen see nädal vastanud mõnele ministeeriumi küsitlusele, teinud ära ühe lepingu, hunniku arveid kinnitanud, mis vahepeal kogunenud on ning jooksvaid asju ajanud ja uurinud. Kurb uudis on sauna-huvilistele, sest kui vahepeal sai räägitud, et sooja vee jaoks vajalik jupp on Soomest siia poole teel, siis nüüd on juba teekonna pikkus veninud Inglismaani. Jube harukordne jupp pidi siis katki minema. Seniks siis kannatust. Ilmselt saab praegu igast kasvuhoonest sauna teha ja ehk väga hullu ei ole.
Eile käisin kirikus Rannapi-Mattiseni kontserdil. Väga vägev oli, eriti lõpp, kui orel ka kasutusele võeti. Väiksed elektri probleemid õnneks lahenesid. Nagu Järva Teataja kirjutas, siis Tuve võttis esinejate väljakutse ka vastu ja proovis lennukisõidule tangiga vastu saada. Kes käis kohal saab jutust aru.
Tänane kino jäi poolikuks, sest elekter läks ära. Siinkohal teatan neile, kes kohapeal ei kuulnud või olid saalist lahkunud, et homme, reedel, toimub kell 19.00 uuesti näitamine või äkki oli sama koha pealt jätkamine. Igaljuhul, kes täna kinos käisid, tulge homme jälle ja näete Shreki lõpuni.
Laupäeval järjekordne Järve päev, kus uudse alana on tuvustamisel Push-ball ning muidugi teised traditsioonilised alad. Lisaatraktsioonina on võimalik näha mudel-lennukite lendu, millest osad tõusevad otse järvest, maanduvad sinna muidugi ka.
Kuna laupäeval on juba mitmed mudel-lennunduse spetsid kohal, siis pühapäeval avatakse ka meie enda lennuväli E-Farmeri kõrval. Kuigi rada veel roheline pole, siis lint lõigatakse läbi ja esimesed katsed tehakse ära.
Pühapäeval lähevad jalgpallurid Saadjärve karikat mängima, loodetavasti läheb hästi.
Täna helistati JT-st, et kas hakkame ka metsasid sulgema, kuid peale tänast suurt vihma vist seda tegema ei pea.
Ega rohkem praegu tulegi suurt meelde millest rääkida. Kui küsimusi, muresid, rõõme siis andke aga teada.
Head ööd seltsimehed unetud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar