esmaspäev, 19. juuli 2010

Tahaks lennata, aga mitte........

Laupäeval toimunud Järve päev läks minu meelest korda. Rahvast oli, kuid eks suvi ja muud üritused, nagu näiteks Mad Croc rally, meelitasid rahvast ka mujale. Seekord sain ise võistelda vaid võrkpallis, kuid seda õnneks võidukalt. Paarimeheks hää sõber Tõnis. Kokku oli 5 paari võistlustules. Ka teistele aladele jagus võistlejaid.
Ilmselt palju tähelepanu pälvisid ka mudelid, mis mööda maad, vett ja õhus liikusid. Kes sellest ilma jäid, siis pilte saab näha siit. Seal viimased pildid on ka pühapäevasest lennuplatsi avamisest. Kel huvi ka alaga tegeleda, siis külastage www.ventumversus.ee kodulehekülge, kus on muudki põnevat. Näiteks videod Järva-Jaani kohta õhust. Tänusõnad siinkohal Andrus Koplistele, kes seda ala meil siin juhatab.
Laupäeva õhtune osa ning tükikegi pühapäevast möödus rõõmsas meeles ja olus, sest kes siis ei rõõmustaks sõbra abiellumise puhul.
Pühapäev aga ei lasknud end kaua oodata ja juba kell 10.00 algas Tabiveres jalgpalliturniir Saadjärve karikale. Väga pingeline ja pikk päev oli, kuid kahjuks veerandfinaalis langesime penaltiseeria järel välja.
Uus töönädal on alanud rahulikult ning mingeid väga kiireid otsuseid ning tegevusi teha ei ole vaja olnud, peale ühe murettekitava uudise, kuid ehk see laheneb ja rahvas ei saagi sellest teada. Hoiame pöialt.
Võimla põranda vahetus sujub plaanipäraselt ning ka biopuhasti juures mehed on betooni valamist ettevalmistamas. Vähemalt tundus nii kui möödusin, sest poltideni pole selle asjaga ennast kurssi viinud ja ehk ei pea ka.
Homme toimub vallavalitsuse istung, kus on traditiooniliselt sotsiaaltoetuste määramised ning lisaks mõned ehitusload ja muud. Muude seas on ka enampakkumise tulemuste kinnitamine. Ehk 7-st objektist lähevad reaalselt müüki 2 objekti. Asi seegi, kuid eks peab nüüd jälle uuele ringile minema.
Kolmapäeval toimub Järva Arengu Partnerite üldkogu, kus valda esindan.
Nädalalõpp, aga kujuneb taas kiiremaks, kuid mitte nii väga vallavanema mõttes.
Tundub, et mul on ka hapukurgihooaeg käes ja peate ise kommenteerima ja kirjutama hakkama, sest siinkohal soovingi teile kena nädalat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar