teisipäev, 22. november 2011

36 sekundit

Reedel käisin KENKi nõukogus ja põhiteema oli see, et uuest aastast saab sealt osta ka esmatasandi teenust. Selle alla kuulub psühholoogiline, eripedagoogiline ja logopeediline teenus, mida saavad koolid ja lasteaiad tellida. Teine tasand on endiselt tasuta. Vahe kahe tasandi puhul on see, et esmatasandi puhul tegeletaksegi konkreetse lapsega, kuid teise puhul juhendatakse õpetajaid, lapsevanemaid, tehakse uuringuid jne. Kui koolis või lasteaias vastav teema on üleval, siis tasub hoida silmad-kõrvad lahti.
Laupäev oli mõnus puhkepäev ja pühapäeval sportlik. Lauatennises individuaalselt sain kuue mehe seas 5. koha. Võitis Urmas Virves, Endel Üti ja Oole Soodla ees. Paarismänguks loositi paarid ja seal õnnestus ka mul kuldmedal kaela saada. Loosi tahtel sain Urmase paariliseks ja lõpuks hakkas mul ka mäng välja tulema. Koroona oli aja peale ning seal õnnestus mul kaheksa nuppu aukudesse lüüa 36 sekundiga, mis Urmase jutu järgi pidi väga kõva tulemus olema. Sealt siis esikoht. Järgnesid Oole ja Villi Bluum. Kui ma nüüd ei eksi. Osavõtjaid jah paraku väga palju polnud, kuid eks ise ka natuke süüdi, sest kuulutused said natuke hilja üles.
Täna oli lisaks tavapärasele töökoosolekule kohtumine Swedbank'i esindajatega, kellega arutasime üldistel teemadel. Targemaks sain ka. NImelt on olemas olemas mobiilimakse, kus saad ülekannet teha mobiili teel, kiiresti ja muretult. Sellega seoses on variant, et näiteks äsja avatud söögitoas võiks seda ka rakendada, sest arveldada saab vaid eraisikute vahel, kuid ka FIE arvatakse sinna alla. Lisaks oli teemaks Swedbank'i sularaha-automaat, kuid see eeldaks ca 3000 tehingut kuus. Kas 100 inimest päevas kasutaks seda, raske uskuda, kuid lootus jääb.
Täna helistati mulle ka JT-st. Kahel teemal sai räägitud. Õigemini üks teema ja üks kokkulepe. Ühte saate lugeda homsest JT-st, kui mu kommentaar ikka läks kasutusse. Teise asja osas võib olla abiks laupäevane JT, kui kõik plaanipäraselt läheb.
Homme läheme Ukuga Tallinnasse kohtuma kooli fassaadi projekteerijatega, sest paar küsimust tuleb lahendada. Loodetavasti saame mõistliku lahenduse. Räägin sellest tulevikus, et mitte tekitada oletusi. Lisaks on homme vallavalitsuse istung ning õhtul osalen veel kooli hoolekogu koosolekul.
Kolmapäeval toimub maavalitsuses väike vastuvõtt neile, kes andsid panuse Järvamaa edule Rakveres toimunud Eestimaa mängudel. Meilt siis minemas mina ja Kalle Puss.
Neljapäeval on volikogu istung.
Selliselt lühidalt seekord. Aitäh eelmise sissekande kommenteerijale ka. Mõte ise-enesest hea, kuid paljud seda teeksid? Vahepeal oli teema, et seadustatakse kahe elukoha pidamine, just samal eesmärgil, kuid praegu pole midagi enam kuulda.
Juba lõpetasin ju sissekande, aga näed ei saa pidama.
Adjöö

2 kommentaari:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    VastaKustuta
  2. Tere,
    See on teavitada üldsust, et hr Angelo Colaneri, eralaenu laenuandja on avada rahaline võimalus kõigile, kes vajavad rahalist abi. Anname välja laenu 2% intressimääraga eraisikutele, ettevõtetele ja ettevõtete all selged ja arusaadavad tingimused ja tingimus. Võtke meiega juba täna ühendust e-posti aadressil: (colaneri007@gmail.com)

    VastaKustuta