teisipäev, 29. jaanuar 2013

Kes tasa sõuab.....

Tänased maakonna peauudised tulevad Paidest, kus koalitsioon lõhki läks. Esimesena suutis pressika välja saata Kesk ning sõnumiga, et ei suuda koostööd teha IRL-iga ja sellise linnapeaga. Loetud tundide pärast sai ree peale ka IRL, kes teatas, et tegelikult on Reformiga juba käed löödud ja Kesk lihtsalt visati üle parda. Jääb üle oodata ainult uusi uudiseid. Selles valguses on päris huvitav meenutada kuidas reageeris Ref eelmisel nädalal eelarve hääletamisele. Ühesõnaga on Paides sügisesed valimised täiega käima tõmmatud. Saab näha kas populistlik pensionäride ühekordne toetus võetakse nüüd eelarvest välja või ei ja mis see vangerdus veel kaasa toob. Aga väga ei hakka vaeva nägema sügava analüüsiga, loodame JT ajakirjanikud teevad ise suure töö ära ja saab ka uudistest kogu tõe teada. Meil loodetavasti taas suurt poliitikat tegema ei hakata ning pori jääb sinna, kus see olema peab.

Vallas toimuvatest arengutest on hea meel täheldada ettevõtlushuvi kasvu. Nimelt on viimase kuu jooksul vähemalt neli ettevõtjat vallas tegutsemise vastu huvi üles näidanud. Loodetavasti need ka realiseeruvad ja siis saan ka suuremalt ja konkreetsemalt infot jagada.

Eile JAP-i juhatuses vaatasime esitatud projektid  tehnilise poole pealt üle. Kokku oli 73 projekti ning koguni 14 oli neist seotud Järva-Jaaniga. Hea meel on, et aktiivsus on suurenenud, kahjuks on raha jagada vähem kui muidu. Loodetavasti ikka miskit saame. Veebruaris peaks selguma.

Homme siis koosolekute triangel, kus järjest on teemadeks vesi, sport ja noored. Tuleb mitmel rindel agu anda, aga selleks vallavanemad ju ongi, nii et kurta oleks patt. Hullem oleks kui poleks kus rabada.

Neljapäeval siis volikogu istung, kus tähtsamate teemadena on eelarve teine lugemine ja ehk ka vastu võtmine ning Järvamaa arenguleppesse ettepanekute tegemine. Päevakord valla kodulehel www.jjaani.ee

Reedel toimub JOL-i üldkogu Karedal, millest tehakse kokkuvõte kindlasti ka Järva portaali.

Laupäeval toimub kultuurimajas sõude-ergomeetrite võistlus ja kõik on sinna oodatud ennast proovile panema. Kõrval ka kuulutus, kus distantsid kirjas.

Lisaks toimub samal ajal ka Pandivere ralli, millest üks etapp toimub ka Järva-Jaani vallas, Jalgsema külas. Info selle kohta SIIT.

2. veebruar on ka Tartu rahu aastapäev ning sel puhul süütame küünlad ausamba juures kell 10.00, ärge unustage siis ka lippe üles panna.

 Kaunist nädala jätku ja olge vaprad

2 kommentaari:

  1. Tänase seisuga J-Jaaniga seoses olevad rallipaarid Pandivere rallil:

    PEETER TAMMOJA / MARTIN MÜGANEN
    JANNO NUIAMÄE / HENDRIK SOOMRE
    PRIIT SEIRE / JAANUS TURRO
    OLIVER SEIRE / KAUR TEDER
    JAN SEIRE / MARTIN BOLVERK
    MIHKEL MÄNDLA / MART BERGMANN
    VALLAR ALBA / ALARI KANNE

    VastaKustuta
  2. Nimekiri päris pikk. Vägev. Hoiame pöialt ning pikad naelad kummi.
    Arto

    VastaKustuta