teisipäev, 8. jaanuar 2013

Teisipäev

Ei suutnud eile sissekannet teha ja nii teengi nüüd seda. Nädalavahetusest väga midagi välja tuua pole, mis laiemat huvigruppi huvitaks. Kino oli vahva ja rahvast ikka oli.

Töönädal algas Paides JOL-i  kultuuri-ja spordikomisjoniga, kus sai ära otsustatud JOL-i poolt antavad kultuuri ja spordipreemia saajad, kes kuulutataksevälja  reedel Koerus aset leidval tunnustamisüritusel. Otsused olid rasked, sest tublisid inimesi maakonnas ikka jagub. Edasi jätkus päev vaiksemas rütmis.

Täna algas päev koosolekuga, mis tavapäraselt toimub esmaspäeviti. Tegime kollektiiviga ülevaate nädalast ning teemadest, mis lähiajal vaja lauale võtta. Järva Teedega saime kokku ja andsin lumeohjad täielikult Andreasele üle ning talle siis sai ülevaade tehtud eesootavast. Täna oli ka vallavalitsus, mis oli suhteliselt tagasihoidlik. Volikogu eelnõusid ei olnud. Põhilised olid kirjalikud nõusolekud ehitamiseks ning ehitusload, lisaks jäätmeveost vabastused. Sellega tulebki meelde, et head inimesed, kes te olete jäätmeveost vabastatud, palun saatke vastav kinnitus ka valla üldmeilile info@jjaani.ee. Kui ei tea mida täpselt teha, siis küsige keskkonnanõunikult.

Täna käisime ka taas Järva Kilva etapil. Paraku eelmise korra head kohta korrata ei õnnestunud, kuid 37 punktiga olime tugevad keskmikud. Järgmine etapp toimub 12. veebruaril Järva-Jaanis ning uued võistkonnad on ka oodatud.

Homne päev algab JOL-i eestseisusega ning jätkub Karinu koosolekuga. Õhtul teeme jalkas sõpruskohtumise Väätsa võistkonnaga.

Neljapäeval on kokkusaamine E-Piimaga, et uueks aastaks sihte säädida. Peale lõunat, kell 14.00 toimub pubis Õlle 31 huvitav üritus. Nimelt on Kubja Ürditalu kokku seganud 10 erinevat teed ja viiaks läbi degusteerimine, et välja selgitada "Järva-Jaani tee".

Üldpoliitilistest teemadest on viimasel ajal üks põnevamaid ja minu jaoks ka asjalikumaid  olnud põllumajandusministri ettepanek, mis nägi ette 13 riigiasutuse Tallinnast väljaviimise. Regionaalpoliitiliselt õige asi ja sellest on ka varem juttu olnud. Nüüd võiks ka tegudeni jõuda. Järvamaad seostati Keskkonna Investeeringute Keskusega. Varem on Järvamaa ise teinud ettepaneku, et siin võiks asuda Kodanikuühiskonna Sihtkapitali peakontor. Elame-näeme-katsume kaasa aidata. Loodan, et sarvedest haarab ka regionaalminister, sest sarved on piisavalt suured.

Kaunist nädala jätku



3 kommentaari:

  1. Tehke teejoomisele millalgi kordusüritus ka, nt. kella 17.00 algusega, usun, et siis oleks ka tulijaid, need kellele varasem kellaaeg ei sobi.

    Iseenesest vahva mõte, nii me oma valda reklaamimegi:-)
    Edu!

    VastaKustuta
  2. Kas valiti ka mõni Järva-Jaanilane parimate sportlaste hulka? :-)

    VastaKustuta
  3. Evelile vastuseks, et jah paraku mitu korda me testi ei tee, kuid rahustuseks võib vist öelda, et võidutee oli ülekaalukas lemmik, mida saab peagi siis mekkida.
    Parimate sportlaste valimisel meie sportlased paraku viie hulka seekord ei kuulunud, kuid valimis olemine on juba hea näitaja.
    Arto

    VastaKustuta